برگزاری کمیته فنی طرح ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی
کمیته فنی طرح ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی، شنبه ششم اسفندماه با حضور رئیس و کارشناس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، نمایندگان معاونین بهداشت و غذا داروی دانشگاه و نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، اداره حفظ نباتات، شرکت آب و فاضلاب استان، اداره کل حفاظت محیط زیست، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در تالار پویش دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه دکتر پژمان عقدک، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی طی سخنانی مصوبات شورای عالی سلامت و نقش دبیرخانه ساغ در پیگیری اجرای مصوبات شورایعالی سلامت و امنیت غذایی مطالبی را ارایه و در ادامه در خصوص اقدامات ضروری به منظور اجرای طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی شامل: مدیریت آب و آبیاری مزارع، مدیریت مصرف سموم و آفت کش ها، مدیریت پسماند و آلودگی خاک، مدیریت سنجش آلایندگی محصولات کشاورزی و مدیریت و پیگیری و ارائه گزارش تخلفات براساس اسناد بالادستی در اجرای ارتقاءسلامت 8محصول کشاورزی بحث و گفتگو شد.
سپس با توجه به هریک از موارد مطرح شده سازمان های متولی در خصوص اقدامات انجام شده، مشکلات موجود و پیشنهادات اجرایی گزارشی ارائه دادند.
در پایان مقرر شد کلیه اعضا گزارش های کتبی عملکرد خود و برنامه زمان بندی اقدامات سال آینده را به دبیرخانه ارسال نمایند.