رفتن به محتوای اصلی
x

کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی در دانشگاه برگزار شد

سه شنبه دوم اسفندماه، کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی از ارکان دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان،  با حضور رییس و کارشناس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، نمایندگان سازمان های عضو کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و نماینده دادستان  اصفهان در تالار پویش دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دکتر پژمان عقدک و دکتر ناهید گرامیان طی سخنانی در خصوص مفاهیم مرتبط با سلامت، شامل تعریف سلامتی، ابعاد و سطوح آن و همچنین عوامل تاثیر گزار بر سلامتی و جایگاه دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی و نقش ارکان آن در راستای تامین، حفظ و ارتقای سلامت، مباحثی را تشریح نمودند.

در ادامه قوانین مرتبط با حقوق عامه، مصادیق آن و نقش دادستانی استان در صیانت از این حقوق، مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت.

همچنین اهداف و شرح وظیفه کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی و انتظارات از حاضرین، شامل ارسال گزارش موارد نقص در اجرای قوانین و مقررات و ضوابط تعریف شده برای تحقق اهداف سلامت و اطلاع رسانی اخبار مرتبط با سلامت به مردم، مورد تاکید قرار گرفت.

شایان ذکر است در پایان حاضرین نظرات و پیشنهادات خود را بیان نموده و مقرر شد جلسات به صورت فصلی برگزار و گزارشات آن از طریق رسانه ها به اطلاع عموم رسانده شود.