آئین تجلیل از چهره های شاخص و فعال کشوری در حوزه صنعت آرد و نان کشور
در روز پنجشنبه 29 دیماه، آئین تجلیل از چهره های شاخص و فعال کشوری در حوزه صنعت آرد و نان کشور همزمان با جشنواره نان، شیرینی و شکلات در استان اصفهان (27 لغایت 30 دی ماه در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان) با حضور معاونین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مسئولین استانی برگزار گردید.
در این رویداد ضمن نمایش، عرضه و پخت انواع نان های سنتی و سبوس دار، کارگاه های مختلف آموزشی و کاربردی در راستای آشنایی عموم مردم با اصول صحیح پخت انواع نان های سبوس دار در منزل پیش بینی شده است.
لازم به ذکر است در حال حاضر استان اصفهان با برخورداری از بیش از 20 آسیاب پیشرفته و 50 آسیاب سنتی در تولید آرد خودکفا بوده و به عنوان یکی از تولید کنندگان مهم کشور در بهینه سازی صنعت نان و تولید انواع نان های سنتی و سبوس دار محسوب می گردد.
این درحالیست که با توجه به ظرفیت های موجود در استان و همچنین جاذبه های منحصر به فرد در این حوزه و نیز تأکید سازمان بهداشت جهانی به کیفیت بالا و اثرگذاری مثبت نان های سبوس دار استان اصفهان در ارتقاء امنیت و سلامت غذایی، موضوع آگاه سازی و آموزش همگانی در تولید این محصول سلامت محور در قالب برنامه های مختلف مورد توجه و پیگیری می باشد .