تشکیل کمیتههای سیاستگذاری دانشجویی در دانشکده پرستاری و مامایی، راهکاری برای سرعت بخشیدن به پیشرفت حوزه پرستاری ست
دانشجوی ارشد دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تشکیل کمیته های سیاستگذاری دانشجویی در دانشکده و حضور دانشجویان در شورای سیاستگذاری حوزه پرستاری راهکار قوی برای رفع ضعف و دغدغهها و سرعت بخشیدن به پیشرفت حوزه پرستاری است.
علی حاتمی در گفتگو با خبرنگار وبدا به مناسبت سومین روز از هفته پرستاری با شعار" پرستاری، دانشجو، آینده روشن" اظهار داشت: پرستاری نوین در سال 1960 شکل گرفت که در این روش پرستاری را تلفیقی از علم و هنر نام بردند.
وی با بیان اینکه برای حرفه پرستاری یک محصول و دانش آکادمیک توصیف و پیش بینی شده است و هنر استفاده و به کارگیری آن دانش و تجربه است، ادامه داد: توجه به روح و روان بیمار شاخصه مهم در پرستاری است که در پرستاری نوین به این مهم توجه ویژه ای شده است.
دانشجوی ارشد دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه تصریح کرد: سیاستگذاریها در حوزه وزارت بهداشت و نظام پرستاری، براساس مراقبت مبتنی بر جامعه است که در مسیر رسیدن به تحقق و دستیابی به این مراقبتها با چالشهایی مواجهیم و برای رفع این چالش ها نیاز است که از نظرات دانشجویان استفاده و به راه حل های کاربردی رسید.
وی اضافه کرد: پیشنهاد می شود در سطح وزارتخانه از توان دانشجویان در امر سیاستگذاریها برای حوزه دانشجویی بهره گرفت و با راه اندازی مرکزی برای ایدههای نو و خلاقیتها دانشجویان، به مراقبت های اصولی و کاملی برسیم.
حاتمی گفت: دانشجو قشری است که اندیشه تولید می کند و صاحب تفکرات نو، مبتکرانه و خلاق است . کانون ها و انجمن های علمی دانشجویی باید پل ارتباطی بین این اندیشه ها با سیاستگذاری ها باشند.
وی تصریح کرد: دانشجویان نیازمند توجه و حمایت بیشتر مسئولان هستند که در راستای شعار دانش بنیان لازم است زمینه برای استفاده از پژوهش های دانشجویان فراهم گردد و فضایی برای این امر اختصاص یابد.
دانشجوی ارشد دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار نمود: حرفه پرستاری یک حرفه شبانه روزی است و با تمام ابعاد بیمار از جمله جسمی، روحی_ روانی و معنوی سروکار دارد و انتظار پرستاران اجرای قانون تعرفه گذاری و استانداردسازی نیروی انسانی پرستاری است.