هفته جهانی آگاهی از نمک(مصرفی)- ۲۳تا ۲۹ اسفند1400
با عنایت به شیوع بیماری افزایش فشار خون در سطح جهانی و نقش مهم مصرف نمک زیاد به عنوان مهمترین عامل ایجاد و تشدید این بیماری، همه ساله هفته ای به عنوان هفته جهانی اطلاع رسانی مصرف نمک به منظور آگاه نمودن مردم نسبت به مضرات مصرف زیاد نمک در سطح کشورهای مختلف جهان برگزار می گردد.
پژوهشکده قلب و عروق اصفهان نیز بنا بر رسالت خویش مبنی بر تلاش برای کاهش شیوع و بروز بیماریهای قلبی عروقی و عوامل خطرساز آنها، هر سال در این تلاش بین المللی مشارکت داشته و در سال جاری نیز با همکاری سازمانها و نهادهای مختلف، اقدامات آموزشی و اطلاع رسانی خویش را در این هفته به انجام رساند.
همهی ما در ارتباط با ضررهای ناشی از مصرف نمک زیاد آگاهیهای لازم و کافی را داریم اما چند نفر از ما به این موضوع توجه میکنیم که ما روزانه میزان زیادی نمک به طرق مختلف مصرف میکنیم و نمک مصرفی تنها میزان نمک اضافه شده به غذا در حین پخت توسط خودمان نیست.
مصرف میزان مناسب آن برای بدن ضروری و میزان بیشاز نیاز آن برایمان مرگ آفرین است چرا که پرفشاری خون، نارسایی کلیه، سکته قلبی و مغزی و … را رقم میزند.
هفته جهانی نمک نقطه روشنی جهت اگاهی بخشی به افراد جامعه است تا بتوانیم با راه حل های ساده اما موثر میزان نمک به کار رفته در صنایع و خانه ها را کاهش دهیم.