رفتن به محتوای اصلی
x

اصفهان طلایه دار صنعت نان در کشور/ افتتاح واحد آموزشی پژوهشی نان سلامتکده طب سنتی دانشگاه

مرکز آموزش و پژوهش نان سالم در سلامتکده طب ایرانی اصفهان طلایه دار تولید نان سالم در کشور، با حضور جمعی از مسئولین سلامتکده و کارشناسان، راه اندازی شد.

 محمدرضا خواجه مسئول این مرکز در این مراسم طی سخنانی، نان را ماده‌ی غذایی اصلی در سبد خانواده‌ها و از اهمیت بالایی برای حفظ و تداوم سلامتی برخوردار دانست و گفت: آموزش فرآیند تولید نان سالم به شرکت کنندگان در دوره‌های آموزشی شامل انتخاب نوع گندم و آرد، فرآوری و تخمیر و شیوه پخت و نگهداری همچنین پژوهش در زمینه آثار نان سالم بر سلامتی بدن، ارائه الگوی مناسب پخت و فرمولاسیون تهیه خمیر، تلاش برای بهبود مستمر نان سالم از مهمترین اهداف راه اندازی این مرکز پژوهشی است.

وی، اصفهان را طلایه دار تولید نان سالم در کشور معرفی کرد و افزود: این مرکز در صدد است تا بتواند در زمینه تولید نان با کیفیت برای تضمین سلامتی مردم گام‌های اساسی برداشته و امیدواریم با ارائه روش‌های علمی نیرو‌های متخصص در صنعت تولید نان پرورش دهد.

محمدرضا خواجه گفت: در این مرکز علمی جمعی از متخصصان طب سنتی به روش‌های علمی تجربه خود را در مشاوره و تربیت نیرو‌های متخصص به شرکت کنندگان انتقال می‌دهند تا سبک زندگی سالم را بیاموزند و در زمینه پیشگیری ودرمان بیماری‌ها به روش طب ایرانی راهکار‌های علمی ارائه می‌دهند.

آدرس: اصفهان خیابان کهندژ، کوچه 111، خیابان شهید تقی یار، جنب پارک شهدای حرم