پنج شنبه 30 06 1396

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 30 شهریور 1396

web3.jpg

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد

بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت به کار گیریم…

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد

به گزارش وب دا، متن کامل پیام دکتر سید حسن هاشمی به مدیران و کارکنان ستادی وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی کشور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

همزمانی شروع فاز نخست طرح ساماندهی سلامت، با آغازین روزهای ماه رجب را به فال نیک می گیریم و امیدواریم این تقارن، نویدبخش فرا رسیدن «بهار سلامت» و ارائه خدمتی بهتر و برتر به ملت شریف ایران باشد. حضور ارزشمند رییس جمهور محترم جناب آقای دکتر روحانی در ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در روز شروع این طرح ملی نیز بارقه امیدی شد تا دلگرم تر از همیشه این مسیر را با تمامی فراز و نشیب هایش بپیماییم. سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری هم چراغ راهمان خواهد بود تا برنامه های دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت را با همیاری سایر قوا به ویژه مجلس محترم شورای اسلامی در پناه لطف الهی، آنچنان که باید به سرمنزل مقصود برسانیم.

همکاران گرامی

اینک بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق این طرح ملی به کار گیریم. بدون تردید شیرینی این خدمت بزرگ به کام ملت شریف ایران، در پناه مدیریت جهادی، فرهنگسازی و تلاش خستگی ناپذیر یکایک شما یاران ارجمند در سراسر کشور، ماندگار خواهد شد. این فرصت بی بدیل را غنیمت شمرده و به پاس توفیق فراهم آمده در سال جدید، تمامی همت و توان خویش را برای ارتقای کیفی و کمی خدمات حوزه بهداشت و درمان به کار گیرید.

از امروز باید در تمامی مراکز درمانی دولتی، خدمتی در شأن ملت شریف ایران ارائه شود و احترام و حفظ کرامت بیماران، سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد.

خدای سبحان و کریم یادتان باد./201

دکتر سید حسن هاشمی