دوشنبه 29 07 1398

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 مهر 1398

web1.jpg

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد

بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت به کار گیریم…

پیام مدیر مرکزبهداشت شماره یک اصفهان در خصوص اجرای تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

دكتر ترك‌زاده مدير مركز بهداشت شماره يك اصفهان طي پيامي اعلام نمود:

با عنايت به اينكه در سند چشم انداز ۱۴۰۴ كشور جامعه‌اي ترسيم شده كه از حداكثر سلامت برخوردار باشد، نظام سلامت جمهوري اسلامي ايران در اين سند مسئول و پاسخگوست كه ضمن فراهم سازي زمينه دستيابي به بالاترين سطح اميد به زندگي همراه با كيفيت براي آحاد مردم، اعتماد كامل مردم را جلب كرده و با يك حمايت كليه سازمانها و نهادها، رويكرد سلامت در همه سياست‌ها را اجرايي مي‌نمايد.
اين نظام با اولويت دادن به ارتقاي سلامت و پيشگيري به بهره‌مندي مردم از مراقبت‌ها كاراي سلامت جسمي و رواني، توجه به سلامت اجتماعي و حركت در مسير سلامت معنوي اهتمام مي‌ورزد.
و از آنجا كه مأموريت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تأمين سلامت همه جانبه جسمي، رواني، اجتماعي و معنوي آحاد جمعيت ساكن در سطح جامعه با اولويت با مناطق كم برخوردار است.

همزمان با اجراي تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در سطح كشوري اين مركز اقدام به اجراي برنامه تأمين خدمات سلامت در حاشيه شهر اصفهان در منطقه زينبيه نمود كه با تجهيز و راه اندازي مركز معين سلامت زينبيه و تحت پوشش قرار دادن مراكز بهداشتي درماني زينبيه، منتظرالمهدي و ارزنان و با استقرار پزشك و پيراپزشكان، تيم سلامت درمان ارائه خدمات سلامت به جمعيت تحت پوشش مي‌باشند.