سه شنبه 30 07 1398

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 30 مهر 1398

web3.jpg

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد

بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت به کار گیریم…

جلسه آموزشی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

دوشنبه 22 مردادماه، واحد توسعه و ارتقاء سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدن اقدام به برگزاری جلسه آموزشی برنامه جامع طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت نمود.

این جلسه آموزشی با حضور کارشناسان واحدهای فنی مرکز بهداشت شهرستان بمنظور ارتقای آگاهی پرسنل در این خصوص در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید .

هادی موسوی نژاد مسئول واحد توسعه و ارتقاء سلامت در خصوص بیماری ها و مشکلات جدید سلامتی همچنین هزینه بالای بیماریهای غیر واگیر مطالبی را ارائه نمود.

وی در خصوص راهبردهای کلان تحول حوزه بهداشت کشور به ارتقاء سواد سلامت، توانمند سازی مردم ، ایجاد محیط و سیاست های سالم و نیز استقرار شبکه جامع و همگانی سلامت اشاره کرد.

موسوی نژاد از پشتیبانی اجرای 6 برنامه ملی مذکور خبر داد و هدف اصلی اجرای این برنامه را ارتقای عادلانه خدمات سلامت به روستائیان و عشایر و شهرستان های زیر 20000 نفر دانست .