دوشنبه 29 07 1398

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 مهر 1398

web2.jpg

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد

بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت به کار گیریم…

اولین جلسه توجیهی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی شهرستان فریدن

شنبه 21 تیرماه، اولین جلسه طرح تحول نظام سلامت در حیطه بهداشتی با قرائت دستورالعمل اجرایی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی توجیه پزشکان مراکز بهداشتی درمانی فریدن در دفتر معاونت بهداشتی شبکه آغاز گردید .

در ابتدا سید هادی موسوی نژاد مسئول توسعه و ارتقاء سلامت ضمن قرائت بندهای بسته خدمتی و دستورالعمل اجرایی این طرح به توجیه پزشکان مربوطه پرداخت.

وی بیان داشت: مهمترین محور اجرای برنامه پزشک خانواده در راستای پوشش بیمه ای جمعیت روستایی، عشایری و ساکنین شهرهای زیر 20000 نفر خواهد بود و وظایف پزشک خانواده را ارائه خدمات و مراقبت های اولیه بهداشتی دانست.

وی با تشریح اهداف این طرح ، گفت : اصلی ترین محور اجرای برنامه پزشک خانواده، موضوع مکانیسم پرداخت خدمات توسط پزشک بوده و پزشک مسئول مراکز نیز می باشد و رعایت عدالت در این خصوص نیز مورد تأکید ایشان بود .

وی اذعان داشت : هدف و غایت اصلی از اجرای این طرح بالا بردن سطح سلامت مردم جامعه است و اجرای دقیق رعایت اصول سطوح ارجاعی در این طرح همچنین نظارت و پایش های آن نیز ، هدفمند و دقیق توسط کارشناسان مربوطه دنبال خواهد شد .