دوشنبه 29 07 1398

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 مهر 1398

web1.jpg

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد

بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت به کار گیریم…

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

رضایتمندی 80 درصدی مردم از طرح تحول نظام سلامت/ بیشتر برنامه های حوزه سلامت معطوف به پیشگیری و بهداشت است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست معاونان بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور ضمن تأکید بر تقدم پیشگیری و بهداشت بر درمان گفت: برای تحول واقعی امید به حوزه بهداشت بیشتر از سایر حوزه هاست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا) دکتر سیدحسن هاشمی افزود: بیشتر برنامه های مربوط به حوزه سلامت معطوف به پیشگیری و بهداشت است و پس از آن درمان، آموزش و پژوهش پزشکی اولویت دارند.

وی ادامه داد: مشکل کنونی مردم درمان است زیرا گاهی هزینه های این حوزه خانمان سوز است ولی همه مسئولان از رییس جمهور تا بقیه معتقدند پیشگیری و بهداشت بر هر کاری در نظام سلامت اولویت دارد.

دکتر هاشمی افزود: خوشبختانه با همکاری استانداران، روسای دانشگاه ها، اعضای هیات علمی ها، هیات رییسه های دانشگاه ها شاهد کسب رضایتمندی 80 درصدی مردم از طرح تحول نظام سلامت هستیم.

وی گفت: اما کار اصلی ما در نظام سلامت بر بهداشت متمرکز است زیرا بهداشت بر هر کاری مقدم است و در این راستا باید کاری کنیم که تمام پرسنل حوزه بهداشت به پست های خود برگردند و بودجه بخش بهداشت صرفا در همین بخش هزینه شود.

وی با اشاره به اینکه امید دولت به حوزه بهداشت بیشتر از حوزه های دیگر نظام سلامت است، گفت: ساختار بهداشت کشور قدیمی تر و منسجم تر است و مدیران این حوزه تعصب بیشتری دارند، هرچند نباید از تلاش معاونان درمان دانشگاه ها که با تلاش شبانه روزی طرح تحولی درمان را اجرا می کنند غافل شد.

وی در پایان تصریح کرد: بسته های خدمتی حوزه بهداشت که در آینده به طور مفصل اعلام می شود از نظر هزینه مقرون به صرفه تر خواهد بود و امیدواریم تمام این بسته ها که نتایج بسیار خوبی برای مردم خواهد داشت در همین دولت یازدهم اجرایی شوند.