جمعه 26 07 1398

آخرین بروز رسانی : جمعه, 26 مهر 1398

feed-image خبر خوان
web1.jpg

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد 

بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت به کار گیریم…

يك متخصص طب سنتي:

 

شلغم را با آويشن بخوريد

يك متخصص طب سنتي توصيه كرد: از آنجايي كه شلغم نفاخ و دير هضم است بهتر است  آن را با مصلح آويشن يا زيره مصرف كرد.

به گزارش وب دا، دكتر مجيد امتيازي در خصوص نقش شلغم در درمان سرماخوردگي و زكام اظهاركرد: مصرف شلغم نقش مهمي در پيشگيري و درمان سرماخوردگي دارد.

وي با بيان اين كه شلغم داراي انواع مختلفي است، گفت: شلغم داراي مزاج گرم و معتدل بوده و ضمن خاصيت صاف كنندگي سينه داروي موثري در درمان مبتلايان به سرفه نيز مي باشد.

امتيازي در ادامه خاطرنشان كرد:  شلغم  يك ماده غذايي مغذي، تقويت كننده چشم بوده و براي مبتلايان به سنگ كليه نيز مفيد است.

اين متخصص طب سنتي توصيه كرد: از آنجايي كه شلغم نفاخ و دير هضم است بهتر است  آن را با مصلح آويشن يا زيره مصرف كرد.

 

همچنن  بهترين راه جلوگيري از انتقال ويروس سرماخوردگي شستن مداوم دست‌ها است

اغلب دانش‌آموزان بعد از تعطيل شدن مدرسه، فست فود، هله هوله يا ميوه‌هاي نشسته از دستفروشان و دوره‌گردان مي‌خرند كه اين غذاها معمولاً بهداشتي نيستند و خوردن آنها ممكن است باعث ابتلاي دانش‌آموز به اسهال و استفراغ شود.

براساس گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع‌رساني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، دكتر شيوا رفعتي متخصص كودكان و عضو هيات علمي دانشگاه شاهد با بيان مطلب فوق افزود: ميان وعده‌اي كه به كودك داده مي‌شود بهتر است در خانه تهيه شود، همچنین بهداشت دست‌ها را هنگام خوردن غذا رعايت كنند تا مبتلابه اسهال و استفراغ نشوند.

دكتر رفعتي بهترين راه جلوگيري از انتقال ويروس سرماخوردگي را شستن مداوم دست‌ها دانست و افزود: دانش‌آموزي كه دچار سرماخوردگي مي‌شود، بايد از دست دادن و دست زدن به وسايل دوستش اجتناب كند و بايد در خانه استراحت كند و غذاهاي گرم و مقوي، ميوه و سبزي‌هاي تازه و حاوي آنتي‌اكسيدان استفاده کند.

ارسال نظر


کد امنیتی
بارگزاری مجدد