دوشنبه 29 07 1398

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 مهر 1398

web2.jpg

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد

بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت به کار گیریم…

مشکل گفتاری در کودکان، نوعی از اختلالات مغزی است

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مشکل گفتاری در کودکان، نوعی از اختلالات مغزی است که اگر زود تشخیص داده شده و بموقع درمان انجام شود، بهبودی حاصل خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و  اموزش پزشکی (وب دا)؛   دکتر سیدحسن تنکابنی  که ارائه دهنده مقاله علمی در خصوص بیماری " سندرم Landau klefner " در همایش " اختلالات عصبی – تکاملی " می باشد، افزود: این بیماری چون معمولا با تشنج های صرعی همراه است، در تقسیم بندی تشنج ها و صرع ها قرار می گیرد.

این فوق تخصص بیماریهای مغز و اعصاب کودکان  با تاکید براینکه، تظاهر اختصاصی این بیماری، بروز مشکل در گفتار کودک  است، ادامه داد: علت دقیق و مشخصی برای بروز این بیماری پیدا نشده اما، عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی در بروز این مشکل، موثر هستند.

دکتر تنکابنی اظهارداشت: والدین با مشاهده مشکل گفتاری فرزند خود ، حتما آن را جدی گرفته و کودک را نزد پزشک ببرند چون پزشک می تواند با گرفتن شرح حال ، معاینه بالینی و مسلما دریافت نوار مغزی درصورت نیاز، این بیماری را تشخیص بدهد.

وی همچنین تاکید کرد: این بیماری، مانند انواع صرع، همزمان با تشنج صرعی مانند حرکات دست، چشم و سر، همراه است اما بروز مشکل گفتاری، از تظاهرات اختصاصی آن است که اگر بموقع و زود تشخیص داده و درمان آغاز شود، بیمار به درمان، پاسخ داده و بهبود می یابد.