جمعه 26 07 1398

آخرین بروز رسانی : جمعه, 26 مهر 1398

feed-image خبر خوان
web1.jpg

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد 

بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت به کار گیریم…

با کاهش مصرف تنها 3 گرم نمک در روز ؛ 50 درصد بیماری های قلبی کاهش می یابد

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه :   با کاهش مصرف تنها 3 گرم نمک در روز ؛ 50 درصد بیماری های قلبی کاهش می یابد 

کسانی که مصرف روزانه نمک آن‌ها بالا است، دچار پوکی استخوان می‌شوند.

براساس گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر زهرا عبدالهی ،مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه با بیان مطلب فوق گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد که از هر سه زن یک نفر و از هر دوازده مرد یک نفر به پوکی استخوان مبتلا می‌شود.

وی افزود: کاهش تراکم استخوان ناشی از دریافت زیاد نمک در زنان یائسه بیشتر از سایر زنان است، همچنین مردان مستعد هم به پوکی استخوان مبتلا می‌شوند که البته میزان ابتلای آنان کمتر زنان است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه افرادی که در زندگی خود غذاهای شور و پرنمک مصرف کرده‌اند، احتمال  بالارفتن فشارخون در آنها بیشتر است، تصریح  کرد: حدود نیمی از زنان مسنتر از ۴۵ سال و ۹۰ درصد زنان مسنتر از ۷۵ سال به بیماری‌های پوکی استخوان مبتلا هستند که یکی از دلایل عمده آن مصرف زیاد نمک است. چرا که نمک زمان دفع، کلسیم را هم با خود دفع می‌کند، بنابراین هرچه مصرف نمک بیشتر دفع کلسیم هم بیشتر است.

همچنین بر اساس گفته دکتر عبدالهی  بررسی‌ها نشان داده که در صورتیکه افراد تنها ۳ گرم از مصرف روزانه نمک خود را کاهش دهند، بیماریهای قلبی و عروقی حدود ۵۰ درصد کاهش خواهند یافت.

دکتر عبدالهی توصیه کرد : بنابراین افراد باید تلاش کنند که میزان مصرف نمک خود را به کمتر از ۵ گرم برسانند تا ریسک ابتلای خود را به پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهند.

ارسال نظر


کد امنیتی
بارگزاری مجدد