سه شنبه 30 07 1398

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 30 مهر 1398

web2.jpg

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد

بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت به کار گیریم…

نکات تغذیه ای در دید و بازدید های نوروزی

نکات تغذیه ای را در دید و بازدید های نوروزی رعایت کنید/مصرف آجیل های شور، زمینه ساز فشارخون بالا

رعایت نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت هم وطنان را در دید و بازدید های نوروزی ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر زهرا عبداللهی گفت: آجیل های شور با داشتن مقادیر زیاد نمک، زمینه را برای فشار خون بالا فراهم می کنند. بنابراین سعی کنید از انواع آجیل های بدون نمک و یا کم نمک استفاده کنید.

وی با بیان این که انواع مغزها و تخمه ها حاوی مقادیر زیادی چربی هستند گفت: از مصرف زیاد آجیل خودداری کنید.

دکتر عبداللهی تاکید کرد: به منظور پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در دید و بازدیدهای نوروزی به جای مصرف شیرینی و شکلات بهتر است بیشتر از میوه ها استفاده کنید. میوه ها علاوه بر این که حاوی ویتامین ها و املاح معدنی مورد لزوم بدن هستند، حاوی ترکیباتی به نام آنتی اکسیدان هستند که نقش مهم آنها در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و سرطان ها شناخته شده است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه یادآور شد: به جای استفاده از شیرینی های خامه ای و شکلاتی که حاوی مقادیر زیادی کالری هستند. می توانید انواع شیرینی های خشک و ساده شیری در اندازه های کوچک برای پذیرایی از میهمانان خود تهیه کنید.

وی همچنین تاکید کرد: در ایام نوروز در وعده های ناهار و شام، برای جلوگیری از دریافت زیاد کالری که با مصرف غذاهای چرب و سرخ شده وارد بدن می شود، سعی کنید بیشتر از سالاد و سبزی استفاده کنید.

وی گفت: مصرف سالاد و سبزی به دلیل داشتن فیبر، سبب کاهش جذب چربی ها و مواد قندی شده و بدین ترتیب از اضافه وزن جلوگیری می کند.

دکتر عبدالهی همچنین با تاکید بر کاهش استفاده از نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی که حاوی قند زیادی هستند، استفاده از نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی که حاوی قند زیادی هستند، استفاده از آب و دوغ های کم نمک و بدون گاز را توصیه کرد.

دکتر عبداللهی توصیه کرد: برای صرف چای، به جای قند و شکلات می توانید از کشمش، توت خشک و یا خرما در حد کم استفاده کنید.