جمعه 26 07 1398

آخرین بروز رسانی : جمعه, 26 مهر 1398

web2.jpg

احترام و حفظ کرامت بیماران سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد

بر همه ما لازم است با همدلی و همراهی، تمام دانش و تجربه خویش را برای اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت به کار گیریم…

مخلوط جوهر نمک با دیگر شوینده ها گاز سمی خطرناکی تولید می کند

مخلوط جوهر نمک با دیگر شوینده ها گاز سمی خطرناکی تولید می کند که باعث سوختگی مجاری تنفسی، اختلال تنفسی و حتی مرگ می شود.

به گزارش وب­دا؛ سرپرست مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی با اعلام این مطلب گفت: در روزهای پایانی سال تعداد زیادی از افراد به ویژه زنان خانه دار به مسمومیت با جوهر نمک دچار می شوند و این خطر هنگامی تشدید می شود که برای پاک کردن جرم سطوح بهداشتی و وسایل خانه ،مواد شوینده با جوهر نمک مخلوط شود.
مخلوط جوهر نمک با دیگر شوینده ها گاز خطرناکی به نام کلرامین تولید می کند.
 استنشاق اسید، آسیب جدی به ریه وارد می کند و افرادی که از ترکیب جوهر نمک با مواد شوینده نظیر وایتکس استفاده می کنند با علایمی نظیر آسم، تنگی نفس و خس خس سینه مواجه می شوند.
این مشکل  با درمان دارویی به طور موقت برطرف می شود اما به مرور زمان این علایم در آن ها باقی می ماند و هیچ گاه بهبودی کامل حاصل نمی شود و باید به طور مداوم از دارو استفاده کنند.