جمعه 06 12 1395

آخرین بروز رسانی : جمعه, 06 اسفند 1395

معرفی و اهداف دوره

در كنار تمام فعالیت‌های یك سیستم درمانی و تلاش برای افزایش و بهبود ارائه خدمات سلامت به مردم جامعه، جایگاه رسانه‌ها و خبرنگاران به عنوان عنصر اصلی و مهم در فرهنگ‌سازی سلامت در جامعه غیرقابل انكار است؛ و آگاهی خبرنگاران از حوزه سلامت و شیوه ارائه خدمات و تغییر نگرش و نگاه واقع‌بینانه به این مجموعه، گاهی سبب نگاشتن مطالبی خواهد شد كه تغییر بسیار زیادی در فرهنگ سلامت افراد جامعه ایجاد می‌كند.

مبنای برپایی این دوره، آموزش خبرنگاران نمی‌باشد، چون این قشر اهل فن، خود در فن نگارش اخبار، قابلیت و توانایی كافی و وافی را دارند و تنها دلیل قاطع فقط ایجاد یك زبان مشترك میان خبرنگاران و حوزه سلامت می‌باشد؛ كه در راستای اهداف هر دو گروه كه خدمت‌رسانی و افزایش فرهنگ سلامت جامعه می‌باشد، بسیار تأثیرگذار باشد. این اندیشه مبنای آن شد كه تمام تلاش خویش را برای راه‌اندازی این دوره بكار گیریم.

همزمان با روز خبرنگار، تصمیم برگزاری این دوره از طرف دانشگاه علوم پزشكی اصفهان اعلام گردید. و پس از آن در اولین فرصت كمیته‌ای تحت عنوان «كمیته مشورتی دوره پودمانی خبرنگاری سلامت» با نه نفر از اعضاء تشكیل گردید.

از نیمه دوم شهریورماه 1394، هر هفته كمیته مشورتی، جلسه‌ای با حضور اعضای كمیته، متشكل از اعضاء شورای سیاستگزاری دانشگاه، مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكی دانشگاه، روابط عمومی دانشگاه، یك نفر كارشناس ارشد علوم ارتباطات و یك نفر كارشناس ارشد رسانه و سلامت برگزار گردید و بررسی زوایای مختلف موضوع، و همچنین مطالعه در خصوص دوره‌های مشابه در كشورهای دیگر پرداخته شد.

پس از جلسات مكرر و بررسی موضوع، بحمدالله در تاریخ 13 اسفندماه 1394 با حضور وزیر محترم بهداشت و درمان جناب آقای دكتر هاشمی این دوره تحت عنوان «دوره پودمانی خبرنگاری سلامت» افتتاح گردید.

دانشگاه علوم پزشكی مفتخر است كه برای اولین بار در كشور عزیزمان ایران، با برگزاری این دوره هم‌گام و هم‌سو با خبرنگاران توانمند و خبره استان اصفهان، در سلامت خبری حوزه سلامت پیش ‌رود و برای ارتقاء فرهنگ سلامت جامعه گام بر‌دارد.