دوشنبه 03 07 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 03 مهر 1396

آغاز اولین دوره پودمانی آموزش خبرنگاری سلامت در دانشگاه

سه شنبه 24 فروردین ماه، برای اولین بار در کشور، دوره پودمانی آموزش خبرنگاری با هدف ارتقای نگرش، دانش افزایی و مهارت آموزی خبرنگاران حوزه سلامت در تالار هشت گوش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آغاز شد .

این دوره پس از کار مطالعاتی یکساله و افزون بر شش ماه کار گروهی اساتید و اعضای هیات علمی و دانشجویان مقاطع تکمیلی دانشگاه و تدوین کوریکولوم های آموزشی ،در روزهای پایانی اسفندماه سال گذشته با حضور وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی رسما افتتاح گردید و برگزاری این دوره از فروردین سال جاری عملا کلید خورد .

گفتنی است مطابق کوریکولوم آموزشی این دوره در سه بخش آشنایی با نظام های سلامت، آشنایی با مفاهیم ارتقای سلامت و آشنایی با تبادل دانش تولیدی، طراحی و به اجرا درخواهد آمد .

نخستین پانل آموزشی این پودمان با موضوع آشنایی با نظام سلامت و بررسی تطبیقی نظام های سلامت در جهان امروز با سخنرانی دکتر مسعود فردوسی و دکتر رضایتمند، اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید .

این دوره پودمانی به همت روابط عمومی دانشگاه و با همکاری نزدیک شورای سیاستگذاری دانشگاه، مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طراحی و به مرحله اجرا در آمده است .