حضور جامعه دانشگاهی در تشییع پیکر شهید القدس سردار مجاهد محمدرضا زاهدی

شنبه 18 فروردین ماه، مراسم تشییع پیکر مطهر شهید القدس سردار محمدرضا زاهدی از میدان بزرگمهر اصفهان به سمت گلستان شهدا با حضور ده‌ها هزار نفر از مردم اصفهان برگزار  شد.

جامعه دانشگاهی اعم از مسئولین، کارکنان، دانشجویان و کادر درمان در این مراسم حضوری پرشور داشتند و هم صدا با مردم با سر دادن شعارهای «مرگ‌بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «خونی که در رگ ما است هدیه به رهبر ماست» «وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد، ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد» این جنایت را محکوم کردند.

همچنین اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان و مراکز بهداشت استان، پیشتاز در امدادرسانی و تامین سلامت شهروندان در حماسه حضور مردم اصفهان در وداع با شهید راه قدس سردار محمدرضا زاهدی بودند.

شایان ذکر است دکتر شیرانی رئیس دانشگاه به همراه مهندس شیشه فروش مدیربحران استانداری ضمن حضور در این ایستگاه های سلامت، از کادر درمان حاضر در پوشش امداد سلامت مراسم تشییع پیکر شهید راه قدس سردار محمدرضا زاهدی تقدیر و تشکر نمودند.