یکشنبه 02 07 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 02 مهر 1396

feed-image خبر خوان

مقاله ها

برگزاری کلاس آموزشی "اصول تغذیه صحیح و پیشگیری و درمان غذایی کبد چرب"

در روز سه شنبه هفدهم مرداد ماه، به همت خانم جهانگرد کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ملاهادی سبزواری مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، کلاس آموزشی با موضوع "اصول غذیه صحیح و یشگیری و درمان غذایی کبد چرب" در اداره آب منطقه ای اصفهان برگزار گردید.

این جلسه آموزشی به علت شیوع بالای این مشکل بهداشتی در بین افراد جامعه و به خصوص کارمندان و به منظور پیشگیری از مراحل حاد بیماری کبدی برگزار گردید و سخنرانان در خصوص پیشرفت این بیماری و افزایش آگاهی کارمندان اداره آب منطقه ای در رابطه با اصول تغذیه و آموزش گروه های غذایی از نظر تعداد واحد مورد نیاز روزانه، تغذیه صحیح در محل کار، اهمیت مصرف صبحانه و منابع نمک و روغن در رژیم غذایی، منابع چربی های اشباع و ترانس،  علل بیماری کبد چرب و مواد غذایی موثر و فیبرهای محلول مطالبی را ارایه نمودند.

ارسال نظر


کد امنیتی
بارگزاری مجدد