پنج شنبه 22 09 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 22 آذر 1397

مقاله ها

آغاز هفته آموزش با برگزاری مسابقه طنز آموزشی دردانشکده پرستاری و مامایی

دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، همزمان با آغاز هفته آموزش، از شنبه 15 اردیبهشت ماه 1397، به مدت 3 روز مسابقه طنز آموزشی با موضوعات شعر، طنز، کاریکاتور و خاطره های جالب آموزشی، با مشارکت معاونت دانشجویی فرهنگی و EDO  دانشکده

جهت دانشجویان  برگزار و در روز 17 اردیبهشت ماه طی مراسمی به حائزین رتبه، هدایایی به رسم یادبود اهداء خواهد نمود.

شایان ذکر است پخش روزانه پیام های آموزشی تصویری و همچنین ارسال روزانه پیامک های آموزشی، از دیگر برنامه های هفته آموزش 1397 می باشد.

*برگزاری عصرانه کاری در دومین روز هفته آموزش در دانشکده پرستاری و مامایی

همچنین دانشکده مذکور، یکشنبه 16 اردیبهشت ماه، نشست نمايندگان دانشجويان پرستاري، مامايي و اتاق عمل  و اعضای کمیته مشورتی دانشجویی، با  معاون آموزشی،  مدیران گروه های آموزشی و مدیر دفتر توسعه آموزش را در قالب يك عصرانه كاري( آش رشته) در جوی  صميمي و دوستانه، در فضای سبز محوطه  دانشکده برگزار نمود.

در این نشست، نمایندگان دانشجویان در مورد مسائل  و دغدغه های آموزشی ایشان، نقطه  نظرات خود را بیان نموده و قول مساعدت و پی گیری از سوی معاون آموزشی دانشکده به آنها داده شد.

گفتنی است در این نشست که با مشارکت معاونین مالی اداری، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی، مدیر  تحصیلات تکمیلی، مدیران گروه های آموزشی، رئیس اداره خدمات آموزشی و مدیر EDO برگزار شد، از نمایندگان دانشجویانی که در جهت ارتقاء برنامه های آموزشی با مسئولین دانشکده همکاری نموده اند، تقدیربه عمل آمد.