پنج شنبه 22 09 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 22 آذر 1397

مقاله ها

برگزاری جلسات آموزشی با موضوع تغذیه مناسب ویژه دانش آموزان

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز شنبه ششم آبان ماه، به مناسبت روز جهانی پوکی استخوان، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع تغذیه مناسب نمود.

در این جلسه که توسط کارشناس تغذیه سلامت مرکز جامع سلامت ملاهادی سبزواری و با حضور پنجاه و پنج نفر از دانش آموزان دبستان شادی برگزار گردید، به منابع غذایی حاوی کلسیم تاکید و همچنین میزان مورد نیاز کلسیم در نوجوانان، مواد غذایی کاهش دهنده میزان جذب کلسیم از جمله کافئین نمک و نوشیدنی های گازدار معرفی شدند.

*مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز شنبه ششم آبان ماه نیز طی اقدامی دیگر و طبق هماهنگی قبلی با مدیران مدرسه و مربی بهداشت مدرسه متوسطه دوم لقمان، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی با موضوع تغذیه در دانش آموزان نمود.

در این جلسه آموزشی خانم ها وطن خواهان و سلطانی مراقبین سلامت پایگاه لادان در باره تغذیه مناسب در دوران نوجوانی مطالب مفیدی را برای دانش آموزان و معلمین ارائه کردند.

در پایان به پرسش های دانش آموزان و معلمین پاسخ های لازم داده شد.

*برگزاری جلسه آموزشی اصول تحرک بدنی و تغذیه سالم در مرکز خدمات جامع سلامت رهنان

شنبه ششم آبان ماه، به مناسبت هفته تربیت بدنی توسط مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت رهنان، جلسه آموزشی با موضوع اصول تحرک بدنی و تغذیه سالم در محل دبستان میرلوحی رهنان برای دانش آموزان، والدین و معلمان برگزار گردید. در این جلسه در مورد تغذیه سالم و روش های صحیح طبخ غذا، میان وعده های سالم و مغذی برای دانش آموزان آموزش های لازم ارائه گردید.

سپس با همکاری مربی بهداشت اصول فعالیت بدنی برای دانش آموزان و معلمان و والدین ایشان بیان شد و به طور عملی هم اجرا گردید.

گفتنی است در پایان دانش آموزان به همراه والدین خود صبحانه سالم و مغذی صرف نمودند.