پنج شنبه 22 09 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 22 آذر 1397

مقاله ها

برگزاری جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان در پایگاه شهدای رهنان و مرکز خدمات جامع سلامت رهنان

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز یکشنبه سی ام مهر ماه به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان جلسه آموزشی ویژه بانوان تحت پوشش پایگاه شهدای رهنان برگزار نمود.

در این جلسه ابتدا خانم مختاری کارشناس تغذیه مرکز در مورد تغذیه سالم، اهمیت رعایت اصول تغذیه سالم در دوران های مختلف زندگی، نیازهای تغذیه ای بانوان، انجام فعالیت بدنی منظم و اصول تغذیه مناسب برای پیشگیری از بیماری های غیر واگیر (چاقی، دیابت، فشارخون بالا و دیس لیپیدمی) مطالب آموزشی را ارایه نمود.

در ادامه خانم دافعیان کارشناس مامایی پایگاه شهدای رهنان در زمینه باروری سالم، عفونت های شایع زنان، غربالگری های سرطان دهانه رحم و سرطان سینه مطالب مفیدی را بیان کرد و معاینات سینه به صورت عملی آموزش داده شد .

برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی در مرکز خدمات جامع سلامت رهنان

همچنین مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، در روز یکشنبه سی ام مهرماه طی اقدامی دیگر به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی، جلسه آموزشی توسط مراقبین سلامت پایگاه رهنان با شعار ورزش نسخه سلامت زنان در محل مسجد فاطمیه رهنان برگزار نمود.

در این جلسه خانم کتابچی کارشناس مامایی مرکز در مورد فعالیت فیزیکی مناسب، سلامت زنان در همه گروه های سنی از کودکان تا میان سالان و سالمندان، مادران باردار و نقش فعالیت جسمانی در پیشگیری از ناباروری زنان آموزش داده و فعالیت های بدنی مناسب به صورت عملی انجام شد.

در ادامه نیز در مورد نقش ورزش در سلامت قلب و عروق، چاقی، فشارخون بالا، دیابت، سرطان ها در زنان آموزش های لازم ارائه گردید.