پنج شنبه 22 09 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 22 آذر 1397

مقاله ها

کشف و پلمپ یک واحد غیر مجاز تولید دوغ سنتی

همزمان با بازرسی و نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان از سطح عرضه مواد غذایی درمنطقه تحت پوشش، مهندس جلیلی کارشناس بهداشت محیط منطقه کردآباد موفق به کشف یک باب کارگاه غیر مجاز و زیر زمینی تولید، بسته بندی و عرضه دوغ 

غیر بهداشتی در شرایط کاملاً نامطلوب  و نامناسب شد .

در این کارگاه حدود ۶۰۰ لیتردوغ و لبنیات توقیف و پس از نمونه برداری به آزمایشگاه جهت تعیین میزان بار میکروبی این محصولات ارسال شد .

گفتنی است کارگاه فوق با تنظیم صورتجلسات مربوطه پلمپ و پرونده به مراجع قضایی ارجاع گردید.
شهروندان عزیز توجه داشته باشند محصولات لبنی خود را حتماً از مراکز مجاز و دارای پروانه های بهداشتی لازم تهیه کنند تا از ابتلا به بیماریهای خطرناکی از جمله تب مالت جلوگیری شود و درصورت مشاهده هر گونه تخلف و تولید غیر مجاز مراتب را به شماره ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.