یکشنبه 02 07 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 02 مهر 1396

مقاله ها

برگزاری هفدهمین همایش کشوری بیماری های مغز و اعصاب کودکان در دانشگاه

چهارشنبه 22 شهریورماه، اولین روز از هفدهمین همایش کشوری بیماری های مغز و اعصاب کودکان به میزبانی دانشگاه در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار گردید.

در این همایش که با حضور مسئولین دانشگاه، رییس انجمن اعصاب کودکان ایران و جمعی از اساتید و پیشکسوتان گروه اطفال از شهرهای مختلف برگزار شد، دکتر طاهره چنگیز سرپرست دانشگاه طی سخنانی اظهار امیدواری نمود این همایش سه روزه بتواند دستاوردهای علمی خوب و تجارب ارزشمند اساتید را برای کمک به کودکان این سرزمین به همراه داشته باشد.

وی ضمن اشاره به تغییر روابط بیمار و پزشک و همچنین نوع تعاملات و انتظارات مردم از جامعه پزشکی گفت: یکی از مهمترین مباحثی که بایستی در همایش های تخصصی و علمی به آن پرداخته شود، مبحث مهم اخلاق و روابط بین بیمار و پزشک و کادر پیراپزشکی می باشد.

دکتر چنگیز تصریح کرد: جامعه ما با گسترش شبکه های اجتماعی به سمتی پیش می رود که مردم نیازمند دسترسی بیشتر به اطلاعات هستند و این موضوع باعث تغییر نوع انتظارات و تعاملات بین بیمار و پزشک می شود و در نهایت بیماران انتظار توضیح و آموزش های بیشتری از سوی پزشکان دارند.

در ادامه دکتر صبری رییس دانشکده پزشکی و مدیر گروه اطفال، بیمارهای مغز و اعصاب کودکان را از شایع ترین نوع بیماری های کودکان عنوان نمود و افزود: امیدواریم که با برگزاری این همایش ها و بحث و تبادل نظر اساتید صاحبنظر در این حوزه، بتوانیم در ارتقای سلامت کودکان گامی موثر برداریم.

گفتنی است در این همایش سه روزه، با برگزاری پنل های علمی، مباحث اخلاق و اعصاب کودکان، انسفالوپاتی حاد و تحت حاد، فلج شل حاد، درمان دارویی تشنج، اپی لپسی، اختلال رشد و تکامل عصبی، نوروایمونولوژی، جراحی اعصاب و صرع، مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد.