سه شنبه 04 07 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 04 مهر 1396

مقاله ها

کسب رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جشنواره تیتر ۱۰ نشریات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق گردید با کسب ۳۷ رتبه برتر در «دهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی» با عنوان « تیتر ۱۰» و با شعار «مسئولیت اجتماعی دانشگاه، نقادی منصفانه و آزادانه»، رتبه اول در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور را کسب کرد.

در این جشنواره که با هدف ظرفیت‌سازی در فعالان و علاقمندان نشریات دانشجویی جهت ارتقای روزنامه‌نگاری تخصصی از طریق معرفی چهره‌های مؤثر این گونه نشریات به جامعه رسانه‌ای کشور، توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی برگزار شد، کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل کشور شامل دانشجویان دانشگاه‌های تابعه وزارت بهداشت و علوم و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، در سه بخش اصلی شامل : آثار برگزیده، نشریات برگزیده و فضای مجازی به  رقابت پرداختند.

گفتنی است طی  آیین نامه برگزاری این جشنواره با عنوان « تیتر ۱۰» ، توسط معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی، برای اولین بار بخشی با عنوان « فضای مجازی » نیز به این دوره از جشنواره نشریات دانشجویی اضافه شده بود.

شایان ذکر است مراسم اختتامیه جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی، طی روزهای 13 تا 15 شهریور ماه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران در حال برگزاری می‌باشد.