یکشنبه 02 07 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 02 مهر 1396

مقاله ها

نظارت رییس اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت از بسته خدمتی جدید گروه سنی کودکان در شهرستان های پایلوت

دکتر برکاتی رییس اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت به همراه مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت و کارشناس مسئول کودکان، هشتم و  نهم شهریورماه از برنامه بسته خدمتی گروه سنی کودکان در شهرستان های نجف آباد و برخوار بازدید نمودند.

در این برنامه در روز چهارشنبه هشتم شهریورماه، مسئولین ابتدا در ستاد شهرستان برخوار حضور پیدا کرده و مسئول بهداشت خانواده شهرستان به ارائه گزارشی از روند برنامه در حضور تیم پایشگر و مدیر و معاون بهداشتی و کارشناسان فنی واحدها بیان نمود.

سپس از مرکز جامع سلامت نوایی نظارت به عمل آمد و مشکلات برنامه (در بسته خدمتی و در سامانه سیب) مورد بررسی قرارگرفت.

همچنین مقرر شد به منظور پایش برنامه با توجه به تغییرات اعمال شده در بسته معیارهای قابلیت انجام، مفید بودن، واضح و روشن بودن فرایندها و مناسب بودن زمان ارائه خدمت توسط پزشک و مراقبین سلامت مورد بررسی قرار گیرد.

در روز نهم شهریورماه نیز مسئولین با حضور در مرکز جامع سلامت روستایی جلال آباد و خانه بهداشت ضمیمه شهرستان نجف آباد کلیه برنامه های سلامت کودکان را بررسی نمودند. سپس به منظور بررسی مشکلات سامانه سیب و نظارت نحوه فرایند خرید و توزیع اقلام، از مرکز امیرالمؤمنین(ع) نظارت به عمل آمد. در پایان  فرم های پایش برنامه با توجه به تغییرات اعمال شده به پزشک و مراقبین سلامت تحویل داده شد.