یکشنبه 02 07 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 02 مهر 1396

مقاله ها

اجرای 20 پروژه عمرانی با هزینه ای بالغ بر 75میلیارد ریال و با زیر بنای 10500متر مربع در شبکه بهداشت و درمان مبارکه در دولت یازدهم

دکتر پارسا مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه در نشست خبری که به مناسبت هفته دولت در روز چهارشنبه 8 شهریور ماه برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر  گفت: 14 پروژه عمرانی با زیر بنای 6500 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 40 میلیارد ریال در شبکه بهداشت و درمان مبارکه و 6 پروژه عمرانی دیگر

نیز با اعتبار 35 میلیارد ریال از جمله فاز اول بهسازی اورژانس، بهسازی زایشگاه و بلوک زایمانی و... در بیمارستان محمدرسول ا... (ص) شهرستان در دولت یازدهم اجرا شده است.

وی با مقایسه آمار در سال ابتدا و پایان دولت یازدهم، در مورد طرح تحول سلامت و با اشاره به برنامه ملی خود مراقبتی در سه محور خود (مراقبتی فردی، سازمانی و اجتماعی) اقدامات شبکه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه را در این زمینه فراتر از حد انتظار استان دانست.

دکتر پارسا در خصوص توزیع مکمل های دارویی گفت: 8 قلم مکمل دارویی بصورت رایگان به گروههای هدف ارائه می گردد که جهت خرید این مکمل ها در سال 95، دو میلیارد و هشتصد و پنجاه میلیون ریال هزینه شده است در صورتی که این رقم در سال 92 یکصد و پنجاه و هشت میلیون ریال بوده است.

وی در خصوص تست های آزمایشگاهی که در آزمایشگاه مرکزی مبارکه انجام می شود، اعلام نمود: در سال 92 تنها 19 تست آزمایشگاهی در این آزمایشگاه انجام می گرفته که این رقم هم اکنون به 57 تست رسیده است .

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه با بیان اهمیت غربالگری و خطرسنجی در کاهش بار بیماریها به سامانه الکترونیک پرونده سلامت اشاره  نمود و گفت: تاکنون برای 63درصد از مردم شهرستان  پرونده سلامت الکترونیک تشکیل شده و در این رابطه مرکز سلامت سینا رتبه اول خدمات رسانی را در سطح مراکز سلامت استان بدست آورده و شبکه مبارکه نیز در سال 96 رتبه اول خدمات رسانی و ثبت و تشکیل پرونده سلامت الکترونیک در سطح شبکه های استان را بدست آورده است.

وی در پایان رای اعتماد بالای دکتر هاشمی و وزارت مجدد ایشان را در دولت دوازدهم نوید بخش خواندند و اظهار امیدواری کرد: با ادامه طرح تحول سلامت شاهد ارتقا بیشتر سلامت جامعه خواهیم بود.