شنبه 01 07 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 01 مهر 1396

مقاله ها

تشییع پیکر استاد فقید مرحوم دکتر سیدفضل ­اله حکمتیار، رئیس اسبق دانشکده های پزشکی و داروسازی و از بنیانگذاران دانشکده داروسازی

پیکر مرحوم دکتر سیدفضل اله حکمتیار استاد فقید دانشکده های پزشکی و داروسازی، صبح سه شنبه هفتم شهریور ماه، از مقابل درب ورودی دانشکده داروسازی به طرف دانشکده پزشکی و سپس به سمت  باغ رضوان تشییع گردید.

در این مراسم با شکوه که با حضور دکتر چنگیز سرپرست دانشگاه، دکتر مینائیان رئیس دانشکده داروسازی، معاونین دانشکده، جمعی از اساتید و فرهیختگان و کارکنان برگزار گردید، دکتر حسین یقینی به بیان شرحی از زندگینامه آن مرحوم فقید در طول زندگی پرثمرشان پرداخت.

در ادامه دکتر چنگیز نیز از طرف جامعه دانشگاهیان به خانواده محترم مرحوم دکتر سیدفضل اله حکمتیار تسلیت عرض نمود و برای آن مرحوم مغفرت و آمرزش ابدی و علّو درجات را از درگاه ایزد منان خواستار شد.