شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

مقاله ها

برگزاری همایش آموزشی با موضوع "عوارض سوء مصرف دخانیات ویژه کارگران خدمات شهری شهرداری منطقه هشت"

کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت مارچین، پنج شنبه دوم شهریورماه، اقدام به برگزاری همایشی درخصوص مضرات سیگار و قلیان برای دویست نفر از کارگران خدمات شهری شهرداری منطقه هشت نمود.

در این همایش که با هدف ارتقاء سطح دانش و نگرش مخاطبین نسبت به مضرات مصرف دخانیات برگزار گردید، همراه با پخش کلیپ های متنوع و ارائه پمفلت های آموزشی مضرات سیگار و قلیان برای شرکت کنندگان آموزش داده شد.

*برگزاری آموزش های بهداشت حرفه ای برای کارگران خدمات شهری شهرداری منطقه یازده

کارشناسان بهداشت حرفه ای طرح تحول مستقر در مرکر خدمات جامع سلامت رهنان، چهارشنبه یکم شهریور ماه، جلسه آموزشی بهداشت حرفه ای را برای کارگران شهرداری منطقه یازده در محل فرهنگسرای دانش برگزار نمودند.

در این جلسه که با هدف ارایه آموزش های کارآمد و تاثیرگذار بر سلامت کار  برگزار شد، مهارت های مقابله با استرس های شغلی و نقش آنها در بروز بیماری های شغلی و کاهش انگیزه و بروز افسردگی در زندگی روزمره آموزش داده شد.

سپس در مورد گرمازدگی، کرامپ گرمایی و ضعف گرمایی و راه های مقابله با آنها آموزش های لازم ارائه گردید.