یکشنبه 02 07 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 02 مهر 1396

مقاله ها

برگزاری جشنواره عمران سلامت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دوشنبه 6 شهریورماه به مدت سه روز، اقدام به برگزاری جشنواره عمران سلامت با هدف معرفی فعالیت ها و دستاوردهای عمرانی در حوزه بهداشت و درمان استان اصفهان در دولت یازدهم و طرح تحول نظام سلامت در مرکز همایش های علمی دانشگاه نمود.

در مراسم افتتاحیه این جشنواره که باحضور جمعی از مسئولین وزارت بهداشت، دانشگاه و تعداد کثیری از کارکنان دانشگاه برگزار گردید، دکتر چنگیز سرپرست دانشگاه طی سخنانی مجموعه اقدامات و فعالیت های همکاران و مسئولین در بخش عمران دانشگاه را همانند دشواری کار جراحان عروق عنوان نمود و تشریح کرد: در جراحی عروق که یکی از دشوارترین رشته های جراحی می باشد، در عین اینکه بیمار زنده است و باید خونرسانی به تمام اعضای بدن وی انجام گیرد، عروق آن ترمیم و رگ های جدید توسط جراحان عروق تعبیه می گردد.

وی ادامه داد: مدیران و همکاران بخش سلامت دانشگاه نیز در حین ارایه خدمت و بدون تعطیل کردن خدمات، شروع به ترمیم ها و مرمت سازی نمودند تا بستری جدید برای تامین و ارایه خدمات سلامت، آموزش و پژوهش ایجاد گردد که این اقدام جای تحسین فراوان دارد.

دکتر چنگیز افزود: امکانی که باعث ارایه خدمات به روز و رسیدن به دست مردم می شود، بخشی از آن در دست دولت محترم با مباحث بودجه ها، قوانین و مقررات و ضوابطی است که باعث تسهیل گردش کار می گردد و بخشی دیگر همت، تلاش و مشارکت مسئولین و کارکنان نظام سلامت را می طلبد که با جدید کردن خدمات با کیفیت و ارتقای فرهنگ خدمت رسانی، رسالت خود را انجام دهند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه گفت: قلب این خدمات نیز مربوط به مجموعه مدیریتی ستاد می باشد که بایستی به صورت هوشمند، کار کرده و خدمات را به گردش در بیاورند و این امر بدون تامین بودجه و تسهیل کردن ضوابط و فرآیندها و نیز پایش مستمر خدمات صورت نمی گیرد، چراکه باید در مجموعه های جدید با ایده های جدید و کرامت نسبت به مردم فعالیت گردد تا حق عزیزانی که ساعت های زیادی را صرف زیر ساخت ها کردند ضایع نشود.

دکتر چنگیز در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که تمامی دست اندرکاران و مسئولینی که در این اقدامات عمرانی و مجموعه ها فعالیت و مشارکت داشتند در سلامت باشند و هیچ گاه نیاز به بستری شدن در این تخت های جدید و بخش های تازه تاسیس را نداشته باشند.

دکتر صدر السادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نیز در این مراسم ضمن تبریک به انتصاب شایسته خانم دکتر چنگیز بعنوان سرپرست دانشگاه و تقدیر و قدردانی از زحمات بی شائبه دکتر غلامرضا اصغری، افزود: در این دوره 4 ساله با کمک خداوند توانستیم شرایطی را فراهم کنیم که تا حد زیادی بسترهای مناسب برای خدمت رسانی به مردم فراهم و ارتقا یابد.

وی اظهار کرد: در برنامه های عمرانی که در حوزه وزارت بهداشت در این دوره داشتیم، تلاش کردیم این شرایط از وضعیتی که داشت بهبود یابد و همچنین با همت و تلاش دوستان در حوزه های فنی، پشتیبانی و معاونت های توسعه،  در مراکز بهداشت، بیمارستان ها و .... کارهای عمرانی بسیار خوب و بزرگی انجام گیرد.

دکتر صدر السادات طرح تکمیل 21000 تخت بیمارستانی، طرح پروژه های عمرانی طرح تحول سلامت، طرح تکمیل شبکه های بهداشت در سراسر کشور و طرح استقرار سامانه نگهداری و تعمیرات مکانیزه را از جمله پروژه ها و طرح های عمرانی اجرا شده در دولت یازدهم عنوان نمود که از محل خیرین سلامت و ردیف های قانونی پروژه ها تامین اعتبار گردیده اند.

وی بهره برداری از 45 بیمارستان در کشور با ظرفیت 100 تا 200 تخت را از دستاوردهای این طرح ها بیان نمود که ازطرح  21000 تخت بیمارستانی نیز، 1085 تخت آن مربوط به استان اصفهان می باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت پروژه های عمرانی طرح تحول نظام سلامت را شامل احداث و بهسازی اورژانسها، کلینیک های ویژه، مراکز غربالگری و تشخیص سرطان، ایجاد و توسعه بخش های ویژه (PICU، NICU، ICU)، ارتقای هتلینگ بیمارستان های فعال و احداث و توسعه بلوک های زایمانی عنوان کرد و سپس در خصوص طرح تکمیل و توسعه شبکه بهداشتی کشور گفت: احداث 3400 خانه بهداشت جدید، 365 مرکز جامع سلامت روستایی، احداث 750 پانسیون پزشکی از جمله دستاوردهای حاصل شده از اجرای این طرح  می باشد.

دکتر یوسفی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه و رییس این جشنواره نیز در این مراسم، در ابتدای سخنان خود با تشکر از خداوند متعال برای دست گیری و  هدایت او در قدم گذاشتن در مسیر سازندگی و خدمت به مردم و ضمن سپاسگذاری از تمامی مدیران و دست اندرکاران وزارت بهداشت و نیز دانشگاه علوم پزشکی در پیشبرد این مهم گفت: حمایت ها و همکاری های تک تک مسئولین و دست اندرکاران حوزه سلامت استان و وزارت متبوع باعث گردید استان اصفهان به یک کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل گردد و مراکز آموزشی و درمانی این استان رنگ تازگی به خود بگیرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مفتخر است که از جمله دانشگاه های پیشتاز کشور می باشد تصریح کرد: خانواده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افتخار می کند که برنامه های وزارت بهداشت در دولت یازدهم را در حد بضاعت و توان خود به بهترین نحو و با بالاترین کیفیت در تمامی نقاط استان و در همه بیمارستان ها اجرا نموده و به مردم عرضه می نماید.

دکتر یوسفی در همین رابطه افزود: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در طول 3 سال و نیم گذشته نزدیک به 400 هزار متر مربع توسعه و مرمت فضاهای بهداشتی و درمانی را در کارنامه خود ثبت کرده به گونه ای که کار 20 ساله را در طول حدود 3 سال به انجام رسانده است که این اقدام یک عمل جهادی به تمام معنا در استان می باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پایان سخنان خود همچنین از زحمات دکتر اصغری ریاست قبلی دانشگاه در راستای پیشبرد این هدف والا تشکر و قدردانی نمود.

گفتنی است در پایان مراسم از مهندس ساکی مدیر کل دفتر توسعه مدیریت منابع فیزیکی و امور عمرانی و نیز تمامی تلاشگران عرصه سلامت استان با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

همچنین لوح سپاس و مدال افتخار حامی سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توسط دکتر چنگیز به دکتر سید علی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به دلیل حمایت ها و پشتیبانی های ایشان در راه سازندگی حوزه سلامت استان به وی تقدیم گردید.

شایان ذکر است در پایان مراسم لوح یادبود و سپاس نامه ای نیز با ابتکار جمعی از مدیران حوزه سلامت و با امضای تعدادی از مسئولین دانشگاه به دکتر یوسفی سردار سازندگی حوزه سلامت استان به دلیل حدود سه دهه تلاش در راه خدمت صادقانه در راه عمران سلامت استان اصفهان به ایشان تقدیم گردید.

لازم به ذکر است در این جشنواره نمایشگاهی شامل غرفه های مختلفی از دستاوردهای عمرانی حوزه بهداشت و درمان استان اصفهان در معرض دید شرکت کنندگان قرار گرفت.