دوشنبه 03 07 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 03 مهر 1396

مقاله ها

تربیت نیروهای متخصص و توانمند؛ ماحصل اعتماد نظام به جهاد دانشگاهی

دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه طی گفتگویی با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان گفت: اگر مسئولان اجرایی کشور به جهاد دانشگاهی اعتماد کنند

و مسئولیت‌های بیشتری را به آن بسپارند، این نهاد می‌تواند با تربیت نیروهای متخصص و توانمند همچون گذشته در خدمت انقلاب باشد.

وی اظهار کرد: در رابطه با جهاد دانشگاهی، ابتدا باید به سابقه آن نظر کرد. در یک مقطع زمانی به جهاد دانشگاهی اعتماد شد و ماحصل این اعتماد این است که امروز بسیاری از مسئولین جهاد به عنوان مدیر کشوری در حال فعالیت‌اند.

دکتر یوسفی افزود: در گذشته، جهاد دانشگاهی بخشی از مدیریت دانشگاه محسوب می‌شد و افرادی که توانمندی‌های علمی، اجرایی و فرهنگی خوبی داشتند، در جهاد دانشگاهی کارآموزی می‌کردند و پس از چند سال در صورت مورد اعتماد بودن، در بدنه اجرایی نظام به کار گرفته می‌شدند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه در ادامه گفت: انجام دوباره چنین مأموریتی از سوی جهاد دانشگاهی مستلزم این است که نظام اجرایی کشور اعتماد بیشتری به جهاد دانشگاهی نموده و مسئولیت‌های بیشتری را به آن بسپارد تا جهاد دانشگاهی مثل گذشته و به ویژه از لحاظ تربیت نیروهای متخصص و توانمند در خدمت انقلاب باشد.

وی راز بالندگی جهاد دانشگاهی را جذب نیروهای معتقد و مؤمن به انقلاب و علاقمند به کشور دانست و گفت: با حضور این نیروها در جهاد دانشگاهی، نظام به آنها اعتماد نمود و این نیروها پرورش یافته و باعث بالندگی جهاد دانشگاهی شدند.

دکتر یوسفی تصریح کرد: ایجاد مراکز تحقیقاتی و مراکز رشد، تخصیص اعتبار برای انجام کارهای پژوهشی مثل کارهای بزرگی که در پژوهشکده رویان انجام و موجب افتخار کشور شد و ورود جهاد به حوزه‌های دیگر می‌تواند باعث پرورش نیروهای علمی و فرهنگی توسط این نهاد همچون گذشته شود؛ مشروط بر اینکه نگاه مثبت‌تری نسبت به جهاد وجود داشته باشد.