سه شنبه 04 07 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 04 مهر 1396

مقاله ها

برگزاری همایشی با عنوان تغذیه صحیح و رشد کودکان و نوجوانان

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، شنبه هفتم مرداد، همایشی با عنوان "تغذیه صحیح و رشد کودکان و نوجوانان" در محل مجتمع دانشگاهی امیرالمومنین(ع) سپاه پاسداران و با حضور فرزندان پرسنل و برخی مسئولین این مجتمع برگزار نمود.

در این همایش احسان بیات کارشناس ارشد تغذیه از مرکز خدمات جامع سلامت عاشق آباد، پیرامون هرم غذایی سالم و توصیه های آن، نقش بعضی از ریزمغذی ها از جمله ویتامین D، ویتامین A ، کلسیم و روی در افزایش قد کودکان و نوجوانان مطالبی بیان نمود.

پس از آن توضیحاتی مبنی بر سایر عوامل تاثیرگذار در رشد همچون فعالیت فیزیکی مناسب، خواب کافی و به موقع، کنترل استرس و اضطراب و همچنین سبک زندگی صحیح بیان شد.

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ، پخش کلیپ آموزشی با درون مایه طنز در مورد مصرف کمتر فست فودها و غذاهای پرکالری و کاهش مصرف قند و نمک از دیگر برنامه های این همایش بود.