دوشنبه 29 08 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 آبان 1396

مقاله ها

آخرین جزئیات از شرایط 4 قلوهای اصفهانی

دکتر جهانپور مدیر روابط عمومی دانشگاه در این خصوص گفت: 4 قلوهای اصفهانی که با سزارین به دنیا آمدند در سلامت کامل هستند و تنها یکی از نوزادان در بخش مراقبت های ویژه نوزادان نگهداری می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، زمستان سال گذشته بود که خبر به دنیا آمدن 5 قلوهای اصفهانی در رسانه ها منتشر شد، خبری که مدت ها سوژه رسانه ها بوده و حاشیه های بسیاری نیز داشت، 5 قلوهایی که از آن ها تنها یک پسر زنده ماند و 4 نوزاد دیگر به دلیل مشکلاتی که وجود داشت از دنیا رفتند.

حال مادر و 4 نوزادش خوب است

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پیرامون وضعیت 4 قلوهای اصفهانی و مادر آن ها اظهار کرد: این 4 قلوها 3 پسر و یک دختر هستند و با عمل سزارین به دنیا آمده اند که از 4 قلوها 3 نوزاد مرخص شده و یک نوزاد دیگر در بیمارستان مراقبت می شود.

دکتر کیانوش جهان پور افزود: حال عمومی هر 4 نوزاد خوب گزارش شده و در سلامت به سر می برند، مادر این نوزادان نیز پس از عمل سزارین مشکل خاصی نداشت و به همراه 3 نوزادش از بیمارستان مرخص شد.

هزینه بیمارستان 4 قلوها زیاد نیست

وی با اشاره به هزینه های زایمان 4 قلوی اصفهانی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هنوز تسویه نهایی صورت نگرفته اطلاعات دقیقی از هزینه آن در دست نیست، اما پدر خانواده بیمه دارد و یارانه سلامت نیز به آن ها تعلق می گیرد، لذا هزینه بیمارستان زیاد نمی شود.

دکتر جهان پور درباره اینکه چه مراقبت های ویژه ای برای 4 نوزاد و مادر آن ها در نظر گرفته شده، تصریح کرد: زمانی که زایمان 4 یا 5 قلو باشد، طبعا مشکلات نیز بیشتر می شود و انتظار میرود شرایط سختی برای مادر و نوزادان پیش آید اما زمانی که در بیمارستان زایمان و عمل صورت گرفته به طور قطع همه مراقبت ها لازم صورت می گیرد.

جهان پور در پاسخ به این سؤال که در سال 96 چه تعداد زایمان بیش از 4 نوزاد داشته ایم، بیان کرد: امسال نخستین بار است که زایمان 4 قلو گزارش می شود.