دوشنبه 03 07 1396

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 03 مهر 1396

مقاله ها

بازدید و حضور مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان از وضعیت آبیاری و مزارع کشاورزی

با توجه به کمبود آب و خشکسالی سال های اخیر در استان اصفهان و قطع  آب در رودخانه زاینده رود ،منجر به خسارت به مزارع کشاورزی خصوصاً شرق اصفهان می شود .

این مسیر می شود که گاهاً اقدام به برداشت های غیر مجاز و مخفیانه از این پساب کرده و اقدام به آبیاری و کشت محصولات مثمر می کنند که با توجه به وجود انواع عوامل بیماریزا از جمله انواع انگل ها و باکتری های بیماری واگیر موضوع می تواند تهدیدی جدی علیه سلامت جامعه باشد.
پساب فاضلاب جهت آبیاری را بررسی و اقدامات لازم در این خصوص را انجام داده اند که از نتایج مهم این اقدامات جلب همکاری ادارات و سازمانهای مرتبط در جهت شناسایی و برخورد با افراد سودجو و متخلفین به نحو مطلوب بوده  که این برنامه در کارگروه های سلامت و امنیت غذایی شهرستان نیز مطرح و پیگیریهای لازم نیز انجام شده است .
با این وجود دکتر ترک زاده مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان به همراه کارشناس مسئول بهداشت محیط به صورت مداوم در ساعات متخلف شبانه روزی حتی ساعات بامداد و عصرگاهی با حضور و نظارت بر کلیه مسیرهای خروجی پساب هر دو تصفیه خانه جنوب و شرق تا انتهای مسیر را به صورت دقیق بازدید و هرگونه خروجی را بررسی و در صورت مشاهده برداشت غیر مجاز با اجرای اقدامات قانونی با  متخلفین  برخورد نموده اند .
با وجود این حساسیت همزمان با طلوع آفتاب دکتر ترک زاده به همراه مهندس احتشامی کل مسیر زاینده رود از خروجی تصفیه خانه تا ۵۰ کیلومتری مسیر را بررسی و نقطه به نقطه این مسیر را کنترل نمودند .
لازم به توضیح است که این نظارت ها به صورت مداوم از کل منطقه توسط مدیریت مرکز و واحد بهداشت محیط اجرا می شود .

از نکات مهم این نظارتها تاکید آقای دکتر ترک زاده به کشاورزان منطقه در خصوص عدم برداشت هر گونه پساب جهت کشاورزی محصولات مثمر می باشد تا سلامتی  کلیه افراد جامعه حفظ و از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا جلوگیری شود.