سه شنبه 04 07 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 04 مهر 1396

مقاله ها

طرح «نسيم مهر»، روشی برای تقویت روحیه بیماران

طرح «نسيم مهر» به منظور تقويت روحيه بيماران و با حضور روحانيون در بيمارستان هاي استان اصفهان در حال اجراست.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ضمن بیان این مطلب گفت: زماني يک انسان در سلامت کامل می باشد که در هر دو بعد جسمي و معنوي سلامت کامل داشته باشد، لذا دانشجويان علاوه بر شناخت بيماري ها و راه هاي درمان بيماري هاي جسمي، بايد بيماري هاي روحي را نيز به خوبي شناخته و بتوانند آنها را درمان کنند.

حجت الاسلام والمسلمين جوادي افزود: پس از موافقت وزارت بهداشت براي بررسي زواياي شناخت مسائل معنوي و راه درمان آن واحدي براي تدريس در دانشگاه آماده شده است.

وي با بيان اينکه در دفاتر نسيم مهر روحانيون آقا و خانم پس از پذيرش در بيمارستان هاي استان اصفهان مشغول به فعاليت مي شوند، گفت: اين طرح در همه بيمارستان هاي استان اصفهان که زير نظر دانشگاه علوم پزشکي است اجرا شده و در ديگر بيمارستان ها نيز اجرا مي شود.