شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

مقاله ها

درسنامه خبرنگاری سلامت، تدوین و جهانی می‌شود

دکتر پیمان ادیبی دبیر شورای سیاست‌گذاری دانشگاه، در نشست تبادل نظر و ارزیابی اولین دوره آموزشی پودمانی خبرنگاری سلامت گفت: دوره‌های آموزش خبرنگاری به لحاظ تقویت خبرنگاران در هر حوزه لازم است، در این میان تربیت خبرنگاران تخصصی سلامت نیز اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه این دوره ممکن است 4 سال طول بکشد، اضافه کرد: بحث دانش خبرنگاری سلامت درسراسر دنیا یک موضوع تخصصی است و اکنون در کشور نوآورانه است که خوشبختانه باز هم اصفهان در این زمینه جلو‌دار است.

دکتر ادیبی عدم تسلط بر محتوا را یکی از مشکلات موجود در خبرنگاری سلامت عنوان کرد و گفت: خبرنگار سلامت باید برهمه ابعاد حوزه درمان و سلامت مسلط باشد تا در مواقع نیاز بتواند واکاوی صحیح، دقیق و البته انتقال پیام درستی به مخاطب داشته باشد.

دکتر کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز در این گردهمایی طی سخنانی در خصوص روند برگزاری این دوره از کلاس‌های خبرنگاری سلامت توضیح داد: این دوره از 60 ساعت به 100 تا ۱۲۰ ساعت خواهد رسید و این جلسات به صورت متکلم وحده ای و جزوه نویسی نیست بلکه دوطرفه است و قرار نیست این دوره از کلاس‌ها به صورت کپی کاری باشد.

وی از تدوین درسنامه مدون خبرنگاری سلامت خبر داد و گفت: تلاشمان براین است پایان این دوره دارای درسنامه مدون درحوزه خبرنگاری سلامت و قابل ارائه به کشور و حتی خارج از کشور باشد.

دکتر جهانپور در این خصوص خاطرنشان کرد: برای تهیه کمیسیون مشترک و ملی که برای اولین بار در ایران برگزار خواهد شد، صحبت‌های مقدماتی با مسئولان یونسکو انجام شده است.