سه شنبه 04 07 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 04 مهر 1396

مقاله ها

‍ رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می تواند به یک پارک بزرگ علم و فناوری تبدیل گردد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی سخنانی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان در دانشگاه ها فعال هستند، اظهارداشت: باید برای تجاری سازی فعالیت های مجموعه توسعه فناوری سلامت اصفهان، تسهیلاتی را که برای شهرک علمی و تحقیقاتی در نظر گرفته می شود برای این شرکت ها نیز قائل شد.

دکتر غلامرضا اصغری افزود: با توجه به اینکه نیاز بود در حوزه سلامت مجموعه های دانش بنیان حضور داشته باشند مجموعه مراکز توسعه فناوری سلامت اصفهان تشکیل گردید.

وی به ایجاد دو مرکز رشد علوم دارویی و مواد و تجهیزات پزشکی در اصفهان اشاره کرد و ادامه داد: ایجاد بستر مناسب جهت تجاری سازی دستاوردهای علمی، کاهش ریسک هسته های فن آور، ایجاد زمینه کارآفرینی، حمایت از سرمایه های فکری و مادی و کمک به رونق اقتصاد محلی مبتنی برفناوری علوم دارویی و مواد و تجهیزات پزشکی و کمک به اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی از اهداف ایجاد این مراکز بشمار می رود.

دکتر اصغری شناسایی مجموعه مراکز توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان یک مجموعه صنعتی با تمام امتیازات لازم، ایجاد تعامل با مدیریت شهرک های صنعتی استان و شهرک علمی و تحقیقاتی، ایجاد سهولت در اخذ مجوزها و پروانه ها و موافقت های اصولی و برخورداری مجموعه فعالان از کلیه تسهیلات را از نیازهای این مراکز برشمرد.

وی اظهارداشت: بخش اعظمی از محصولاتی که در این مراکز تولید می شود و خواهد شد، مصرف داخلی دارد و نیاز به پیدا کردن بازارهای مصرفی وجود ندارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز اظهارداشت: ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در زمینه ایجاد مراکز دانش بنیان آنقدر زیاد است که می تواند تبدیل به یک پارک بزرگ علم و فناوری گردد و اکنون شرایط برای یک جهش بزرگ فراهم است و این مرکز می تواند بعنوان یکی از کانون های منطقه ویژه علم و فناوری استان اصفهان باشد.