یکشنبه 02 07 1396

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 02 مهر 1396

مقاله ها

رییس دانشگاه: با افتتاح شهرک سلامت به طیف وسیع تری از مردم خدمت رسانی خواهد شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: هر ظرفیتی که در شهر اصفهان ایجاد می شود با توجه به مرکزیت استان اصفهان نه تنها خود استان بلکه استانهای همجوار را هم پوشش می دهد؛ از این رو کیفیت ارایه خدمات سلامت اصفهان میتواند با وجود شهرک سلامت بهبود یابد.

دکتر غلامرضا اصغری افزود: با حضور بخش خصوصی و همت شهرداری اصفهان اکنون شهرک سلامت اصفهان نه تنها کمبود خدمات رفاهی سلامت در استان را جبران می کند بلکه با استفاده از تکنولوژی های جدید الگویی برای توسعه درمان در کشور است.

وی تصریح کرد: بدون تردید اکنون با کمک شهرک سلامت می توانیم به طیف وسیعتری از افراد خدمت رسانی کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: در شهرک سلامت دهها مطب پزشکان مختلف آماده ارائه خدمت رسانی هستند و از این لحاظ به کاهش ترافیک شهری نیز کمک شایانی می شود.

دکتر اصغری با بیان اینکه در حال حاضر 6 هزار تخت بیمارستانی در استان وجود دارد، افزود: از این تعداد 4 هزار تخت مربوط به بخش دولتی است و ظرفیت بخش خصوصی بسیار کم است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر ایجاد بیمارستان بزرگ در مجتمع شهرک سلامت با حدود 1000 تخت بیمارستانی در آینده ظرفیت خدمات بیمارستانی در استان را بالا می برد.

وی با تاکید بر اینکه با بالا بردن ظرفیت بخش خصوصی بار مراجعات به بخش دولتی کاسته می شود، گفت: با ایجاد بیمارستان هزار تختخوابی در شهرک سلامت بار مراجعات به بیمارستان های دولتی کاسته می شود و این موجب ارتقای کیفیت ارایه خدمت سلامت در استان است.

رئیس دانشگاه همچنین اظهارکرد: با توجه به اینکه هر مجموعه جدید از تکنولوژی های روز بهره میگیرد، این مجموعه هم از فناوری ها و هتلینگ پیشرفته ای برخوردار است و در بهبود روند ارایه خدمات سلامت تاثیر مثبت دارد.

وی تصریح کرد: علاوه بر بیمارستان، در این مجموعه یک هتل بزرگ هم احداث می شود که در جذب توریسم سلامت و ارائه خدمات با کیفیت توریسم سلامت موثر خواهد بود.

وی  اظهارکرد: شهرداری اصفهان زمینه ساز اولیه شکل گیری شهرک سلامت بود و با توجه به اینکه بخشی از عوارض را به صورت مشارکت در طرح ارائه داد، در ساخت و شکل گیری این مجموعه کمک بسیاری ارائه کرد و همه اینها نهایتا در بهبود ارائه کیفیت خدمات در استان تاثیر چشمگیری خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه مجتمع شهرک سلامت نقش بسزایی در جذب توریست دارد، گفت: شهرک سلامت با ارائه کیفیت بالا با کمک برترین تکنولوژی های روز دنیا زمینه ساز ارائه خدمات توریسم سلامت است.  با ایجاد این شهرک، قدم اول را برای ترغیب توریسم سلامت در اصفهان برداشته‌ایم و در فراهم آوردن امکانات کوششی درخور شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: راه اندازی این مجموعه‌ها می‌تواند از زیر ساخت‌های اساسی برای ارتقای حوزه گردشگری سلامت و فعالیت‌های توریسم درمانی باشد.