شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

مقاله ها

برگزاری همایش تجلیل از اسوه های صبوری در دانشگاه

همایش تجلیل از اسوه های صبوری جمعه شب 27 مردادماه، به مناسبت روز جهانی یادبود و گرامیداشت قربانیان ترور در استان اصفهان و کشور در تالار شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این همایش که به همت انجمن مدافع قربانیان ترور ایران و شاخه اصفهان برپا شده بود، جمعی از خانواده های قربانیان ترور، اسقف اعظم ارامنه اصفهان و جنوب ایران و گروهی از حقوقدانان خارجی شرکت داشتند و شرکت کنندگان ضمن بررسی و چگونگی تلاش جمعی برای مقابله با تروریسم، از خانواده های شهدای ترور تجلیل کردند.

گفتنی است از مجموع 17 هزار قربانی ترور در کشور حدود 800 شهید ترور مربوط به اصفهان است و این استان یکی از فربانیان بزرگ تروریسم در ایران محسوب می شود.

در تقویم جهانی 19 اوت به عنوان روز بین المللی یاد بود قربانیان ترور نامیده شده است، سازمان ملل در تاریخ 16 ژوئیه 2011 در قطعنامه ای روز 19 اوت برابر با 28 مرداد هر سال را به عنوان روز بین المللی یادبود و گرامیداشت قربانیان تروریسم نامگذاری کرد و از تمام کشورهای عضو سازمان ملل، سازمان های وابسته به نظام ملل متحد و دیگر سازمان های بین المللی و نهادهای جامعه مدنی از جمله سازمان های غیردولتی و افراد دعوت کرد تا این روز بین المللی را به شکل مناسبی گرامی بدارند.

*انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با گرامیداشت این روز بین المللی و ادای احترام به قربانیان و آسیب دیدگان ترور و خانواده های آنها، تلاش برای رسیدن به جهانی بدون ترور را آرمان خود و احقاق حقوق از دست رفته این قربانیان توسط گروه های تروریستی و یادآوری آن به مجامع بین المللی را هدف خود می داند.

مقابله مبارزه گسترده با تروریسم در ابعاد مختلف از جمله ابعاد فرهنکی از دیگر اهداف این انجمن عنوان شده است.

با وجود این اقدام، تروریسم با حمایت استکبار جهانی در حال ایجاد ترور و وحشت در مناطق مختلف جهان است که نمونه بارز آن جمایت امریکا از گروهای تکفیری بویژه داعش است . به همین جهت همکاری نهادهای مردمی و اگاه سازی جوامع نسبت به سیاست های حمایتگرانه آمریکا از تروریست های تکفیری امری مهم و اثر گذار در مقابله با این پدیده شوم است.