شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

مقاله ها

برگزاري جلسه آموزشي "ارگونومي در محيط های كار اداري" در مركز سلامت جامعه ملک شهر

با توجه به اجرای سیستم دسترسی الکترونیکی و ورود کلیه مراقبت های سلامت در سامانه سیب، استفاده صحیح کاربران از کامپیوتر به منظور پیشگیری از بروز ناراحتی های اسکلتی عضلانی ضروری خواهد بود،

به همین منظور كارشناس بهداشت حرفه اي مستقر در مركز سلامت جامعه ملک شهر تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، اقدام به برگزاري كلاس آموزشي با موضوع "ارگونومي در محيط های كار اداري" براي پرسنل شاغل در آن مركز نمود.

در اين جلسه مباحث آموزشي درباره نحوه نشستن صحیح پشت ميز كار، زواياي مناسب بدن در هنگام كار، انجام حركات كششي و نرمشي براي جلوگيري از خستگي كار با كامپيوتر و سایر موضوعات آموزشی ارائه گرديد.

گفتنی است کارشناسان بهداشت حرفه ای در این حوزه نهایت همکاری در زمینه ارائه آموزش های لازم به همکاران محترم را خواهند داشت.