شنبه 27 08 1396

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 آبان 1396

مقاله ها

رشد 17 درصدی تولید محتوا طی چهار سال اخیر

‍مدیر روابط عمومی دانشگاه از رشد سالانه 17 درصدی تولید محتوا در حوزه رسانه سلامت در استان اصفهان،طی چهار سال اخیر، خبر داد.

دکتر کیانوش جهانپور با اشاره به برگزاری دوره آموزشی خبرنگاری سلامت در اصفهان توسط این دانشگاه تصریح کرد: تاکنون یک دوره خبرنگاری سلامت در اصفهان برگزار شده و دوره دوم نیز به تازگی آغاز به کار کرده است.

وی با بیان اینکه برگزاری دوره های آموزشی خبرنگاری سلامت در دنیا، نمونه های مشابه چندانی ندارد، اظهار کرد: آنچه در اصفهان در این زمینه انجام شده از ابتکارهای استادان این دانشگاه است.

وی تفکر انتقادی، رویکرد سیستماتیک و هوش هیجانی را از جمله مباحثی نامبرد که به دوره دوم آموزش خبرنگاری سلامت افزوده خواهد شد.

گفتنی است دوره نخست دانش افزایی خبرنگاری سلامت، سال گذشته در 15 جلسه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

شایان ذکر است وزیر بهداشت سال گذشته در جلسه افتتاح رسمی دوره پودمانی خبرنگاری سلامت در اصفهان، گفت: برگزاری دوره پودمانی خبرنگاری سلامت برای ایفای نقش خبرنگاران و در عین حال حفظ امانتداری است و با توجه به حرفه سخت و پرمخاطره خبرنگاری، خیلی مهم است که خبرنگار بتواند صداقت حرفه ای را حفظ و به هر قیمت تن به جذب مخاطب در رسانه های ملی، بین المللی و فضاهای مجازی ندهد.