پنج شنبه 22 09 1397

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 22 آذر 1397

مقاله ها

مسئول آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از اجرای طرح ملی آموزش فوریت‌های پزشکی و مدیریت بحران به کاروان‌های حجِ استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری خبر داد.

مرتضی قادری در این خصوص اظهار کرد: به دنبال هماهنگی و توافقات صورت گرفته بین مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور و سازمان حج و زیارت، مقرر شد که مباحث کمک‌های اولیه و مدیریت بحران به مدیران کاروان‌ها و حجاج آموزش داده شود تا در صورت بروز حادثه احتمالی، اقدامات اولیه از سوی آنان صورت گیرد.
وی افزود: در پی این هماهنگی‌ها، روز پنج‌شنبه 8 تیرماه جاری، جلسه گردهمایی کارگزاران و مدیران کاروان‌های حج استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری از ساعت 8 صبح تا 7 بعدازظهر در اصفهان برگزار شد.
مسئول آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: در این گردهمایی، مباحث آموزشی کمک‌های اولیه و مدیریت بحران شامل احیای قلبی ریوی پایه، مدیریت راه هوایی پایه، بیماری‌های واگیر تنفسی، مسمومیت‌ها، سوختگی، گرمازدگی،
حوادث ترافیکی و مدیریت بحران توسط مدرسان مرکز فوریت‌های پزشکی اصفهان ارائه شد.
آقای قادری خاطرنشان کرد: در این جلسه که 270 نفر از کارگزاران حج شرکت داشتند، به کلیه شرکت کنندگان از طرف مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، کتاب کمک‌های اولیه با عنوان " واکنش سریع یک امدادگر" اهدا شد.
وی با بیان اینکه قول همکاری برای آموزش حجاج نیز از سوی مرکز فوریت‌های پزشکی به سازمان حج داده شده است، ادامه داد: این طرح برای نخستین بار در سطح ملی برای حجاج انجام شد و برنامه‌ریزی‌ها به صورت منطقه‌ای صورت گرفت.
گفتنی است، آقایان عباس باقری و مرتضی قادری از مدرسان این دوره بودند.