سه شنبه 04 07 1396

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 04 مهر 1396

استاد پیشکسوت جناب آقای دکتر محمود رحیمی

دکتر محمود رحیمی متخصص بیهوشی و از اساتید بازنشسته دانشگاه، متولد 1312 شهرستان تیران می‌باشد.

وی در سال 1339 در رشته پزشکی عمومی از دانشگاه اصفهان فارغ‌التحصیل شد. دکتر محمدی برای گرفتن تخصص به کشور آلمان سفر نمود و  در سال 1350 تخصص   بیهوشی خود را از دانشگاه کپنهاک آلمان دریافت نمود.

ایشان در دوران فعالیت خود در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سمت‌های متعددی ایفای نقش نمود که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- ریاست مرکز آموزشی درمانی امین

- ریاست دانشکده دندانپزشکی

- ریاست مراکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر(ع)

- معاونت گروه جراحی

- مدیریت گروه بیهوشی و مراقبت‌های ویژه

- ریاست بخش مسمومین مراکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر(ع)

- عضویت در شورای برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه اصفهان، شورای انتظامی نظام پزشکی، کمیسون رسیدگی به پرونده استخدامی پزشکان،هیات ممتحنه و ارزشیابی بورد تخصصی بیهوشی ایران و هیأت ممیزه دانشگاه

- دبیر کمیته ارتقای دانشکده پزشکی

- بازرس ویژه دانشکده پزشکی

- سرپرست کمیته تخصصی هیأت ممیزه

این متخصص بیهوشی همچنین با عضویت در مجامع علمی مختلف از جمله استزی و مراقبت‌های ویژه ایران اقدامات شاخصی و برجسته‌ای را انجام داد.

دکتر رحیمی همچنین با تأسیس بخش مسمومین مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر(ع)، خدمت بسیار ارزنده‌ای را در این حوزه به انجام رساند.

ایشان علاوه بر فعالیت‌های اجرایی متعدد کتاب‌هایی را نیز تألیف و ترجمه نمود که می‌توان به تألیف کتاب‌های "بیهوشی استنشاقی و خارج کردن گازکربنیک و از دست دادن حرارت" و "مسمومیت تشخیص درمان" و نیز ترجمه کتاب "بخشی از فیزیک بیهوشی" اشاره کرد. وی همچنین مقاله‌های متعددی در زمینه‌های بیهوشی و مسمومیت منتشر نموده است.

دکتر رحیمی، رمز موفقیت خود را خانواده و تربیت صحیح پدر و مادری مهربان و دلسوز که با آگاهی، زندگی هدف‌داری را به ایشان آموزش دادند و نیز استادان بزرگواری چون مرحوم دکتر مرتضی حکمی که الگوی اخلاق، خدمت به بیماران، وقت شناسی، تسلط به دانش روز، آموزش دلسوزانه و بی‌نیازی از مسایل مادی برای ارائه خدمات پزشکی به مردم بود، همچنین استادانی که با تمام وجود ارزش‌های والای انسانی را به وی آموختند و راهنمای آینده ایشان شدند.

دکتر رحیمی به پزشکان جوان نیز توصیه می‌نماید: پزشکان جوانی که با هدف خدمت و تسکین درد و ایجاد آرامش و بهبودی بیماران به این افتخار نایل شده‌اند، بایستی این نکته مهم را مد نظر قرار دهند که خدمت به بیماران نیازمند، رضایت خالق و سعادت دنیا و آخرت را به همراه دارد.

خرم آنکس که در این محنت‌گاه                                   خاطری را سبب تسکین است

به خدا قسم که هیچکس ثمر آنقدر ندارد                     که به روی ناامیدی در بسته باز کردن