پنج شنبه 02 09 1396

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 02 آذر 1396

جناب آقای دکتر ابوترابی

استاد پيشكسوت جناب آقای دکتر ابوترابی

1­­­- جناب آقای دکتر ضمن تشکر از شما به خاطر شرکت در این گفتگو، لطفاً خودتان را معرفي كنيد و مختصری از سوابق تحصیلیتان را شرح دهید؟ اینجانب دکتر ابوترابی، متولد سال 1313 شهرستان نجف‌آباد می‌باشم.

فارغ‌التحصیل دکترا در طب در سال 1340 از دانشگاه تهران می‌باشم و در سال 1346 در همان دانشگاه تخصص خود را در رشته جراحی عمومی دریافت نمودم.

2- لطفا مختصری در مورد رزومه و سوابق کاری و اجرایی‌تان توضیح دهید.

بنده هیچگونه سوابق کاری و کارمندی رسمی اجرایی ندارم و تنها به کار طبابت در رشته خود می‌پردازم.

3- آیا تاکنون آثاری از شما در قالب کتاب، مقاله و یا کارهای تحقیقاتی چاپ شده است و به طور کلی تألیفاتی داشته‌اید؟

کارهای تحقیقی و کتاب تالیفاتی ندارم...

دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت                                               یک موی ندانست ولی موی شکافت
اندر دل من هزارخورشید بتافت                                                       آخربه کمال ذره‌ای راه نیافت

4- آیا عضو مجامع علمی و تحقیقاتی بوده و یا هستید؟ لطفاً عناوین مجامع علمي که سابقه فعالیت در آنها را داشته و یا دارید ذکر نمایید.

عضو جامعه تحقیقاتی نیستم.

5- لطفاً بفرمایید چه سالی مفتخر به بازنشستگی شدید و در حال حاضر مشغول به انجام چه فعالیتی هستید؟

بازنشسته نیستم و تصمیم دارم تا توان در بدن دارم به خدمت به مردم بپردازم.

6- نقطه عطف و مهم‌ترین برنامه زندگی شما چه بوده است؟

نقطه عطف و برنامه زندگی بنده، طبابت و خدمت به مردم می‌باشد.

7- جناب آقای دکتر، جنابعالی افتخار این را دارید که پدر شهید و عضو خانواده معظم شهدا باشید، لطفاً در مورد خصوصیات این شهید بزرگوار و نحوه شهادت ایشان توضیحاتی ارائه بفرمایید.

پسر بنده شهید مجید ابوترابی در سال 1343 به دنیا آمد. با هوش و استعداد فوق‌العاده‌ای دوران دبستان و دبیرستان را پشت سر گذاشت.در اوج انقلاب، در جریانات انقلاب اسلامی شرکت می‌کرد و در انتقال اخبار انقلاب بسیار کوشا و فعال بود.  به محرومان جامعه توجه خاص داشت و خدمت به این قشر را عبادت می‌دانست. در تعطیلات تابستان همراه با جهاد برای آبادانی روستاهای محروم و خدمت به مستضعفین از هیچ تلاشی مضایقه نمی‌کرد. مجید بسیار باتقوا بود و به عبادت عشق می‌ورزید.

در جنگ حق علیه باطل نیز بعد از چند مرتبه شرکت در عملیات جهاد مقدس و انجام فداکاری‌های بسیار سرانجام در هفتم مردادماه سال 1361، با اصابت گلوله آر پی جی دشمن و جداشدن سر از پیکرش، جان به جان آفرین تسلیم کرد و دعوت حق را لبیک گفته و به دیار باقی شتافت.

اي خوشا با فرق خونين در لقاي يار رفتن                         سر جدا پيكر جدا در محفل دلدار رفتن

غوطه در خون جبين خوردن پي غسل شهادت                     در نماز عشق دور از صحبت اغيار رفتن

عاشقان را عشق فرمان مي دهد منزل بمنزل                       گه بخاك تيره خفتن گه فرازدار رفتن

راه مردان و بهشتي سيرتان را چون بپويد                    هر كه را در كوي روح الله بود دشوار رفتن

متن وصیت‌نامه مجید

بسم رب الشدا و الصالحین

اللهم انی اسئلک ان تجعل وفاتی قتلی فی سبیلک تحت رایه نبیک مع اولیائک و اسئلک ان تقتل بی اعدائک واعداء رسولک

خداوندا از تو می‌خواهم که مرگ مراکشته شدن در راه خودت تحت لوای رسولت با دوستانت قرار دهی و از تو می‌خواهم که بکشم دشمنان تو و رسول گرامیت را، خداوندا از تو می‌خواهم که گناهان بسیاری که مرتکب شده‌ام مورد عفو و بخشش قرار دهی، بارالها تو خود آگاهی و من نیز اعتراف می‌کنم که بسیار گناه کرده‌ام، لذا از تو که رحمان و رحیمی می‌خواهم که تا گناهان مرا نبخشیده‌ای مرا از این دنیا نبری که مرگ در ذلت و خواری مرا چه سود، خداوندا از تو می‌خواهم وقتی بر من فوز عظیم شهادت را ارزانی داری که مورد عفو و رحمتت قرار گرفته باشم. پروردگارا اکنون که رضای تو را در این دیده‌ام که به جبهه بروم تو نیز از من حقیر راضی و خشنود باش و مرا این بنده حقیر و ناتوان را، در شمار بندگان خالصت قرار ده، خداوندا از تو می‌خواهم که به من از دریچه عدلت نگاه نکنی که این بدن ناتوان تحمل سختی‌‌‌‌‌‌‌ها و جزای گناهان را ندارد. بلکه از تو می‌خواهم از دریچه رحمتت مرا بنگری.

این وصیت‌نامه را می‌نویسم تا نسل‌های آینده خیال نکنند که برای پست و مقام و یا کسب شهرت به جبهه رفتم بلکه تنها به خاطر رضای خدا(انشاء‌ا...) و حفظ اسلام و امر ولایت فقیه که این مهم را تکلیف اسلامی برشمرد. امروز انقلاب اسلامی ایران نیاز به خون دارد و این خون ناچیز در مقابل خون‌های با عظمت شهیدان اسلام بسیار ناچیز است.

شهیدان ما برای حفظ خط ولایت فقیه جان دادند و تذکر این نکته لازم است که تا مادامی که از ولایت فقیه و اسلام پیروی شود هرگز شکست وجود ندارد.

به هرحال شما نسل آینده این انقلابید و انقلاب اسلامی نیاز به جوانان فعال و کارآمد دارد، لذا همیشه تقوی را پیشه خود قرار دهید و از خط ولایت فقیه پیروی کنید.

سعی کنید آزاد فکر کنید و دارای محتوی فکری باشید و شخصیت کاذب برای خود نسازید که هلاک خواهید شد.

با هوای نفس مبارزه کنید که جهاد اکبر است. از تهمت و دروغ دوری کرده و در انجام فرائض و دستورات اسلام کوشا باشید. انجمن اسلامی را از نفوذ گروه‌ها حفظ کنید و از خودتان ابتکار نشان دهید و نگذارید استعدادهایتان را سرکوب کنند و اما پدر و مادر عزیزم می‌دانم که شما برایم زحمت و صدمات زیادی کشیده‌اید.

من در پیش روی شما بسیار شرمنده‌ام اما وقتی مسئله حفظ اسلام و قرآن و اطاعت از رهبری است پس باید فرزندتان فدای اسلام شود. سعی کنید صابر باشید و برای سالار شهیدان و مظلوم تاریخ امام حسین(ع) گریه کنید و برای من نیز دعا کنید و از خدا طلب عفو و رحمت نمائید. خداوند به شما اجر با عزت و صبر عنایت فرماید.

والسلام

8- با توجه به اینکه شهیدان سند عزت و شرف ملت ایران هستند، چه مصادیقی را برای ادامه دادن راه این عزیزان به جوانان مخصوصاً دانشجویان توصیه می‌کنید؟

اگر جوانان ما در راه حق قدم بردارند وهمچنین تقوی و بصیرت، پایداری و مقاومت و علو روحی و اخلاقی را سرلوحه اعمال خود قرار دهند و قبل از همه به رکن انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و رهبری معظم و فداکاری و تبعیت از فرمایشات ایشان اعتقاد داشته باشند، پیشرفت را در همه عرصه ها شاهد خواهیم بود.

9- لطفا اگر در پایان صحبتی دارید بفرمایید.

اعمل لدنياك كأنك تعيش أبداً واعمل لآخرتك كأنك تموت غداً

برای دنیا چنان کارکن که انگار تا آخر دنیا زنده هستی و برای آخرت چنان کارکن که انگار فردا عمر پایان می یابد پس هرچه بیشتر کارکن و خدمت به خلق کن که فردا دیر میشود و برگشتی نیست.