سه شنبه 24 07 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 24 مهر 1397

اجرای برنامه پرده خوانی رفتارهای پرخطر ویژه دانش آموزان

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، باتوجه به اجرای تجربه موفق ارائه برنامه آموزش رفتارهای پرخطر مرتبط با ایدز در قالب برنامه پرده خوانی در سطح فرهنگسراها، پارک‌ها و... در مناطق تحت پوشش این مرکز، این برنامه را در شهرنصرآباد جرقویه اجرا نمود.

این برنامه ویژه دانش آموزان مقطع دبیرستان با همکاری مرکز بهداشتی و درمانی نصرآباد، اداره آموزش و پرورش منطقه جرقویه سفلی و مدیریت مجتمع‌های آموزشی حضرت معصومه(س)، ابن سینا و شهید طالب العلم اجرا گردید.

برنامه اول پرده خوانی رفتارهای پرخطر با حضور بیش از 120 نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه حضرت معصومه(س) و اجرای دوم برنامه با حضور بیش از 100 نفر از دانش آموزان مجتمع آموزشی شهید طالب العلم و اجرای سوم این برنامه در دبیرستان پسرانه ابن سینا با حضور حدود 80 نفر از دانش آموزان برگزار گردید.

شایان ذکر است با توجه به این امر که آموزش و اطلاع رسانی از مهمترین ارکان پیشگیری از رفتارهای پرخطر مرتبط با اچ آی وی و ایدز در جامعه می باشد، استفاده از روش‌های جدید و ارائه آموزش خصوصاً برای قشر جوان، نقش مهم و مؤثری در ارتقاء سطح آگاهی افراد جامعه دارد.
همچنین برنامه پرده خوانی رفتارهای پرخطر با ارائه نکاتی پیرامون ضرورت ارتقاء مهارت نه گفتن نقش مهمی در حساس سازی بیشتر دانش آموزان دارد.