چهارشنبه 21 09 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 21 آذر 1397

همایش نقش خانواده در پیشگیری از رفتارهای پرخطر مرتبط با ایدز

مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان، در راستای ارتقاء سطح آگاهی افراد جامعه خصوصاً خانواده‌های دارای فرزند 18-12 ساله پیرامون رفتارهای پرخطر مرتبط با ایدز، همایش خانوادگی با شعار "خانواده پیشگام در مبارزه با ایدز" را در تالار قصر آریا روستای اشکاوند برگزار نمود.

این همایش با همکاری مرکز بهداشتی درمانی اشکاوند، مدیریت مدارس، شورای اسلامی، دهیاری و پایگاه مقاومت بسیج اشکاوند و با شرکت بیش از 350 نفر ، برگزار گردید.

در این همایش خانوادگی خانم دکتر خالقی پزشک سلامت روان مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان، طی سخنرانی خود، در مورد رفتارهای پرخطر و راهکارهای پیشگیری در خانواده‌ها و مسائل تربیتی والگوهای غلط فرزند پروری، ضعف پیوند و دلبستگی بین والدین و فرزندان، ناتوانی در مقابله با مشکلات و استرس‌ها، فضای پرتنش خانواده، عدم برقراری ارتباط مؤثر و با کیفیت که باعث ایجاد فاصله بین والدین و فرزندان می گردد، مطالب ارزشمندی را ارایه نمود.

شایان ذکر است به منظور ارتقاء سطح آگاهی و حساس سازی بیشتر شرکت کنندگان، پمفلت اطلاع رسانی ایدز و تراکت اطلاع رسانی عوارض مصرف آمفتامین‌ها در بین شرکت کنندگان توزیع گردید.