سه شنبه 01 08 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 01 آبان 1397

photo_--_--.jpg

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی ۹3 دانشگاه برگزار شد

روز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه، مراسم جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی 1393 با حضور مسئولین، اعضاء هیأت علمی و خانواده های دانشجویان فارغ التحصیل و به همت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی در تالار شریعتی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر انتظاری، رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن خیر مقدم به میهمانان و تبریک به دانشجویان، اهمیت و جایگاه رشته علوم تغذیه در جامعه را تشریح کرد.

گفتنی است ادامه برنامه، با اجرای بخشهای شاد و متنوعی از قبیل اجرای موسیقی، پخش کلیپ های دانشجویی، پذیرایی، اجرای مسابقه برای دانشجویان همراه شد و همچنین دانشجویان فارغ التحصیل پس از دریافت لوح تندیس و لوگو فارغ التحصیلان از ریاست و اساتید دانشکده، به صورت دسته جمعی سوگندنامه حرفه ای خود را ادا کرده و با گرفتن عکس یادگاری دسته جمعی و بریدن کیک به مراسم خود ادامه دادند.