چهارشنبه 30 03 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 30 خرداد 1397

اقدامات شبکه بهداشت و درمان سمیرم در هفته سلامت

*برپایی چادر سلامت درمیدان شهدا ء (ع) سمیرم

5 اردیبشهت ماه، واحد مبارزه با بیماری ها شبکه بهداشت و درمان سمیرم در میدان شهدای شهرستان سمیرم چادر سلامت برپا گردید که در این روز تعداد ۱۰ نفر از پرسنل در خصوص ارزیابی خطربیماری ها، اندازه گیری قد، وزن، فشارخون  و آزمایش قند و چربی فعالیت داشتند .

در این اقدام تعداد ۱۴۰ نفر از افراد تحت پوشش قرار گرفتند و آموزش های لازم در این زمینه را فرا گرفتند.

*سرکشی از بیماران بیمارستان سیدالشهداء (ع) سمیرم درهفته سلامت

3 اردیبهشت ماه درسومین روز از هفته سلامت، دکتر صبوحی مدیریت شبکه بهداشت ودرمان بهمراه معاونت فرمانداری ،جمعی ازمسئولین ادارات شهرستان ومسئولین بیمارستانی از بیماران بستری دربیمارستان عیادت کردند .

*برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته سلامت در آموزشگاه محدثه شهرستان سمیرم

به مناسبت هفته سلامت جلسه آموزشی با عنوان مهارتهای زندگی توسط کارشناس بهداشت روان از مرکز جامع سلامت مطهری در آموزشگاه محدثه برگزار گردید.

*هفته سلامت درمرکز بهداشتی روستای سعادت آباد سمیرم

در دومین روز هفته سلامت مسابقه ورزشی و نقاشی  روی پارچه با موضوع هفته سلامت در بین دانش آموزان ابتدایی چهارراه برگزار و در پایان به نفرات برتر جایزه اهدا گردید.

همچنین در پایان اهمیت نحوه صحیح شستن دست ها، میوه جات وسبزیجات  جهت پیشگیری از بیماریهای اسهالی را به دانش آموزان آموزش داده شد .

*هفته سلامت درخانه بهداشت گرموک سمیرم

درتاریخ 3 اردیبهشت 97 ماه، به مناسبت هفته سلامت توسط بهورزان خانه بهداشت گرموک انجام غربالگری بیماریهای قلبی وعروقی ، مسابقه طناب کشی و در گروه سنی بالای سی سال غربالگری بیماریهای قلبی وعروقی ،قند ناشتا،چربی ،توده بدنی انجام و سپس نتایج آن در سامانه سیب ثبت گردید.

*برگزاری جلسه آموزشی وسایل حفاظت فردی و لزوم انجام معاینات دوره ای درسمیرم

واحد بهداشت حرفه ای شبکه سمیرم به مناسبت هفته سلامت اقدام به برگزاری جلسه آموزشی تحت عنوان وسایل حفاظت فردی و لزوم انجام معاینات دوره ای برای پرسنل  شرکت سبد سازی نمود .

در این جلسه اقای قرخلو  وخانم پرکم  (کارشناسان بهداشت حرفه ای شهرستان سمیرم) مباحثی در زمینه موضوعات مختلف ارگونومی مطرح ودر پایان به سوالات فراگیران پاسخ دادند.

*برگزاری جلسه آموزشی ارگونومی در محیط کار مدرسه شهید فهمیده سمیرم

واحد بهداشت حرفه ای شبکه نیز در اقدامی دیگر به مناسبت هفته سلامت، جلسه آموزشی تحت عنوان رعایت اصول ارگونومی برای پرسنل اداری  مدرسه شهید فهمیده برگزار نمود.

کارشناسان بهداشت حرفه ای مباحثی در زمینه موضوعات مختلف ارگونومی مطالب آموزشی را ارایه نمودند.