یکشنبه 06 03 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 06 خرداد 1397

برگزاری جلسه تقدیر و تشکر از رئیس سابق دانشکده داروسازی و علوم دارویی

مراسم تکریم و قدردانی از دکتر محسن مینائیان رئیس سابق دانشکده داروسازی در تاریخ یکشنبه هفدهم دیماه با حضور دکتر عباس جعفریان سرپرست دانشکده، معاونین و مدیران گروههای آموزشی و تحصیلات تکمیلی، در محل دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.

دکتر جعفریان پس از قدردانی از حضور اعضای هیات علمی در مراسم، از پیشرفتهایی که در عرصه های علمی پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی به واسطه تلاشهای آقای دکتر مینائیان در طول سالهای اخیر نصیب دانشکده شده است تشکر نموده و بیان کردند؛ مسئولیت نعمتی است که خداوند به انسانها اعطاء می فرماید، مدت و زمان آن مهم نیست بلکه نتیجه کار باید حاکی از رضایت خداوند باشد.

سپس دکتر مینائیان ضمن عرض تبریک خدمت دکتر جعفریان و تشکر از حضار، از تلاشهای مستمر و دلسوزانه معاونین، مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده در دوره مسئولیت ایشان ابراز خرسندی و قدردانی نمودند.

شایان ذکر است مراسم با اهداء هدیه و لوح تقدیر به آقای دکتر مینائیان به پایان رسید.